Super to mało powiedziane (1) Pełen profesjonalizm Podziwiam cierpliwość, dokładność do tego przemiły... Kamińska Halina mega pozytyw!! (1) załamana poszukiwaniami krawcowej, trafiłam do Kaszmiru:D i nie żałuję:)... Ewi nie polecam!!!! (1) zachęcona strona www tego zakładu i tym że doradzają, miła obsługa itd... Ewi
Gorąco polecam ! (1) Wszystko na wysokim poziomie, suknia jest przepiękna ! Pani poradziła sobie z... Sylwia Profesjonalne usługi (1) Szybko , profesjonalnie w przystępnej cenie. poleciła mi znajoma i ja również... NK Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) ...Serdecznie wszytskim polecam!!!!!!!!!!! Ania reklamacja (1) Miałam okazję skorzystać z usług świadczonych w tym punkcie i nigdy więcej... GP polecam (1) kupuje tam fleki do obcasów i czasem pasty, kremy do pielęgnacji obuwia jak... ally mc beal SUPER (1) Miałam naprawdę "nóż na gardle". Zostałam obsłużona ekspresowo i jeszcze do... Małgorzata Skóra tanio, czysto i fachowo (1) zachęcam wszystkich, naprawdę warto nie porzałujecie pike