Agnieszka - opinia (2) Ślub dopiero za rok, ale już szukam sukni. Odwiedziłam kilka salonów i... Agnieszka super duet :) (1) fachowa obsługa, panie umieją bardzo dobrze doradzić, ceny na każdą kieszeń,... Ewa SUPER (1) Po prostu rewelacja. Spodnie zrobione w 15 minut. Właścicielka bardzo miła i... Robert
polecam! (1) jestem ich stalą klientką. super obsługa, Panie zawsze uśmiechnięte, moją... kwi@tuszek Masakra (1) Witam wszystkie Panie które szyły lub chcą szyć suknie ślubne w pracowni... Gosłąwa na 6 (1) Polecam wszystkim "kaszmir". Olbrzymia wiedza na tematy krawieckie. Odrazu... Stała klienta :) Polecam Gorąco (1) Miła obsługa. Pani doradzi po prostu ma pojęcie o szyciu i wie co klient... Lucyna polecan (1) Szybko i solidnie, miło, sympatycznie a najważniejsze profesjonalnie Marek Polecam (1) Dałem spodnie do skrócenia i jestem zadowolony z usługi. Tanio, szybko i... Artur SUPER!! (1) Gorąco polecam!!!!! Obsługa bardzo profesjonalna i przesypmatyczna!! Kasia Polecam profesjonalną pracownię krawiecką (1) Pracownie polecam każdemu klientowi szukającemu solidnych usług krawieckich... klientka Fachowo, solidnie, za przystępną cenę (1) Polecam! Suknia ślubna, którą uszyłam w tej pracowni wykonana bardzo... Dagmara Mikoś Zdecydowanie polecam! (1) Profesjonalnie , przystępne ceny i oczywiście przemiła obsługa:) Paulina Rewelacja (1) Szyłam u Pani Anny sukienkę dla córki na studniówkę. Sukienka była szyta ze... Ola polecam (1) wykonywalem usluge w tym zakladzie, wykonanie bardzo dobre, fachowa obsluga,... Tomasz Kusmierczak Paula - opinia (1) Miło, profesjonalnie i co najważniejsze szybko, Polecam Paula REWELACJA (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalna jakość usług. Ceny chyba normalne (nie mam... AS Tragedia (2) Zniszczyla mi dwie sukienki, taka z niej krawcowa. Nigdy wiecej nie... Marta TRAGEDIA !!! NIGDY WIĘCEJ !!!! (2) NIE SZYJCIE TAM NIC!!! Macie dużo czasu i chce się Wam pilnować pracownic? to... Były nieazadowolony klient Profesjonalnie (1) Oddałam do przerobienia dość nietypową sukienkę wieczorową, ale pani krawcowa... Ania