Super! (1) Fachowa robota, miła obsługa, przystępne ceny! Super, polecam :). Agnieszka komentaz (1) Pewnie zdarzyło się wam nie raz być zle obsłużonym i potraktowanym! Idziecie... Oliwia Palędzka Wysoka jakosc uslug!!!! (1) Dobra, Fachowa obsluga.Kreacje szyte z pasja i perfekcja! Zdecydowanie... Magda
Profesjonalizm (1) Przerabiałem wymienionym lokalu zimowy płaszcz, oraz szerokie spodnie na... Krystian Bardzo fajnie :D ! (1) Jestem całkowicie zadowolony. Przerabiałem kilka rzeczy, wszystko szybko i... Bartosz Bardzo Polecam! (1) Szybko, miło, profesjonalnie i przystępne ceny. Gorąco polecam. Adam Polecam !!! (1) Fachowa obsługa. Panie bardzo miłe, i równie zdolne:) Alicja omijać szerokim łukiem!!! (1) juz wiadomo dlaczego pseudokrawcowe pobierają należność z góry. zniszczona... ja POLECAM !!! (1) Polecam Panią Edytę - bardzo fachowa obsługa. Pan Piotr Polecam! (1) Sukienka na studniówkę wykonana wprost cudownie! Bardzo profesjonalna robota... Agata pełen profesjonalizm (1) Dobra i fachowa obsługa,pełen profesjonalizm oraz dostępne ceny. Alicja Szczypior Klientka - opinia (1) JEST SUPER!!! Naprawdę polecam . Miła obsługa, bardzo dobra jakość, jestem w... Klientka ODRADZAM!!!! (1) Jeżeli nie chcecie się denerwować to nie korzystajcie z usług tego zakładu.... rozczarowana klientka Wyjatkowa Suknia Twoich marzen ! (1) Chcialam wyrazic swoje zadowolenie wspolpraca z A&B pracownia sukien slubnych... Beata Cz. super (1) pelen profesjonalizm ewa naprawde polecam (1) Polecam, profesjonalna, miła i wykwalifikowana obsługa. Panie w zakładzie... stała Klientka To najlepsza Igielka ze wszystkich (2) Na ul. Warnenskiej pracuje bardzo kompetentna kobitka. Wielokrotnie u niej... Krzysztof Solidnosc i swietna jakosc w niskiej cenie (1) Polecam wszystkim uslugi krawieckie firmy Duet . Obsluga kompetentna ,... Krystyna Gorąco polecam. (1) Wszystko na najwyższym poziomie. Podejście, poświęcenie i czas przeznaczony... Karolina Barti - opinia (1) CZŁOWIEKU - tam kupisz wszystko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Barti