Super! Polecam (1) Kolejny raz korzystałam z usług zakładu i mogę w 100% polecić! Panie krawcowe... Nat Gosik614 - opinia (2) nie polecam całkowicie!!!!!!!! zadzwonilam przed wyjazdem z domu do... Gosik614 Zdecydowanie polecam!! (1) Ślub odbył się w sierpniu 2010roku i dzięki pani Ani miałam wymarzoną... 1985sloneczko
M - opinia (1) Gorąco polecam! Bardzo miła, kompetentna obsługa. Jakość wykonania bez... M didibee - opinia (1) Jestem zadowolona z uszytego na miarę płaszcza. Dobrze dopasowany. Rewelacja!!! didibee Natalia - opinia (1) Szyłam suknię ślubną u Pani Ani i jestem bardzo zadowolona. Nie sądziłam,że... Natalia POleeeecam (1) Pani krawcowa uszyła mi świetną sukienkę i baaardzo dobrze doradzila... kuksaniec Tomasz - opinia (1) Bardzo wesoły właściciel.Możliwość negocjowania ceny,a przede wszystkim... Tomasz UDAŁO SIE ! (1) Bardzo miły salonik napraw usług krawieckich. Miałem do naprawy paskudne... Daniel303 Rewelacja (1) Bardzo miła obsługa. Spodnie połatane elegancko, nie widać śladu po... Sławek Partacz (...) - nie dajcie się nabrać (1) Zamówiłam marynarkę ciepłą (zakład krawiectwa ciężkiego(!), z niebieską... Aneta Wiszniewska Gorąco polecam!!!! (1) Profesjonalnie szybko oraz dokładnie wykonana usługa. Panie sa bardzo miłe... Mysia Gorąco polecam. (1) Miła i bardzo fachowa obsługa, Pani zna się na swoim fachu, potrafi doradzić,... Magda POLECAM (1) POLECAM :) jestem BARDZO ZADOWOLONA Jestem bardzo zadowolona - 2 Panie bardzo... Natalia od różowej sukienki profesjonalnie (1) Oddałam do pracowni kurtkę puchową, w której trzeba było zmienić zepsuty... teracotta Bardzo polecam (1) Sukienka uszyta w Pracowni A&B jest naprawdę prześliczna a wykonanie i termin... monika paweł - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z terminu realizacji- super expres i bardzo ładnie... paweł Jestem zadowolona (1) Do studia mody Avanti, jako ktoregos z kolei, przyszlam poszukujac sukienki... Angelika J Polecam!! Pełen profesjonaliozm (1) We wrześniu tego roku korzystałam z usług Studia Avanti. Potrzebowałam... Anna Doskonale! (1) Suknia przerosła moje najśmielsze oczekiwania, jest po prostu doskonała,... Magdalena P.