Patrycja - opinia (1) Pani milczy, trzeba jej było wszystko pokazywać palcami, miała przyszyc do... Patrycja Polecam każdemu! (1) Zaniosłem spodnie do zwężenia i skrócenia nogawek. Świetnie wykonana robota.... Tomasz Polecam (1) Niskie ceny, profesjonalna obsluga. Kupilam sukienke na wesele ktora... Agata
fachowcy jakich mało (1) Przerabiałem tutaj smoking i koszulę, jestem niezwykle zachwycony wykonaniem... andrzej KamilK - opinia (1) Profesjonaliści jakich mało, mój garnitur został dopasowany wzorowo. Po... KamilK Rewelacja. Polecam (1) Wszystkie garnitury moich mężczyzn (3) dopasowywane są w Capris. Rewelacja.... Jola super pracownia krawiecka (1) Perfekcjoniści w krawiectwie jednak są, dopasowanie mojego garnituru, przy... marek Nie warto (1) Zdecydowanie odradzam korzystanie z usług zakładu krawieckiego pana... PK Dopasowanie sukienki i damskiej marynarki (1) Bardzo Polecam! Doskonale wykonana usługa, pełen profesjonalizm. Obsługa... Basia Jeśli gdzieś szyć garnitur to właśnie tutaj (1) Skorzystałem z usług Pana Tarasenki i to był dobry wybór. Od razu widać, że... Alan Polecam (1) Chyba jedyne prawdziwe bespoke w Trójmieście. W porównaniu z innymi drogo ale... Dawid Poprawki na medal (1) ekspresowe tempo, kompleksowa obsługa, polecam :) mariusz Bardzo nie polecam (1) Wredne niesolidne niemiłe niesłowne. Zostawiłam sukienkę do skrócenia nie... Marzena Super - polecam (1) Szybko, miło i fachowo- mam super dopasowane spodnie- zdecydowanie TAK!!!! Martusia.2000 raczej warto rozważyć inne punkty krawieckie (1) Odebrałem spodnie po "poprawie" które w ogóle nie zostały poprawione, jak... Kris Szukam...Gdzie znajdę Panie z tego punktu ?? (1) Punkt został zamknięty. Tzn prowadzi go właścicielka w innym miejscu ale... Joasia polecam! (1) Terminowa, uprzejma i dokładna krawcowa. Wszystko na najwyższym poziomie. Nie... anna uratują wszystko! (1) Przemiłe panie naprawiły mi tony odzieży. Są bardzo kreatywne, pomocne, miłe... Magda Polecam! (1) Wielokrotnie korzystałem z usług, najwyższa jakość w Trójmieście. Szymon 10/10 najlepszy krawiec w trójmieście (1) Pan Grzegorz ma bardzo indywidualne podejście do klienta, stara się, jest... Kondziu