Madzia - opinia (1) Z usług Pani Jasi korzystam od zawsze, jest to osoba, która zna się na swoim... Madzia Saj__ - opinia (1) Polecam każdemu! Z właścicielka bardzo dobrze można się dogadać na termin... Saj__ zszokowana - opinia (1) Odradzam! Katastrofa! Niekompetencja pracowników przechodzi ludzkie pojęcie!... zszokowana
joanna - opinia (1) jako czlowiek i jako fachowiec,wspaniala krawcowa polecam bardzo bardzo... joanna Mateusz - opinia (1) Bardzo kompetentna obsługa oraz dobrze wykonany garnitur Mateusz Andrzej - opinia (1) Solidnie, dokładnie, ale mimo wszystko zbyt drogo. Andrzej Masakra (2) Może  małe poprawki Pani potrafi zrobić..może... Ale żeby  nie  potrafić... Aneta Patrycja - opinia (1) Pani milczy, trzeba jej było wszystko pokazywać palcami, miała przyszyc do... Patrycja Polecam każdemu! (1) Zaniosłem spodnie do zwężenia i skrócenia nogawek. Świetnie wykonana robota.... Tomasz Polecam (1) Niskie ceny, profesjonalna obsluga. Kupilam sukienke na wesele ktora... Agata fachowcy jakich mało (1) Przerabiałem tutaj smoking i koszulę, jestem niezwykle zachwycony wykonaniem... andrzej KamilK - opinia (1) Profesjonaliści jakich mało, mój garnitur został dopasowany wzorowo. Po... KamilK Rewelacja. Polecam (1) Wszystkie garnitury moich mężczyzn (3) dopasowywane są w Capris. Rewelacja.... Jola super pracownia krawiecka (1) Perfekcjoniści w krawiectwie jednak są, dopasowanie mojego garnituru, przy... marek Nie warto (1) Zdecydowanie odradzam korzystanie z usług zakładu krawieckiego pana... PK Dopasowanie sukienki i damskiej marynarki (1) Bardzo Polecam! Doskonale wykonana usługa, pełen profesjonalizm. Obsługa... Basia Jeśli gdzieś szyć garnitur to właśnie tutaj (1) Skorzystałem z usług Pana Tarasenki i to był dobry wybór. Od razu widać, że... Alan Polecam (1) Chyba jedyne prawdziwe bespoke w Trójmieście. W porównaniu z innymi drogo ale... Dawid Poprawki na medal (1) ekspresowe tempo, kompleksowa obsługa, polecam :) mariusz Bardzo nie polecam (1) Wredne niesolidne niemiłe niesłowne. Zostawiłam sukienkę do skrócenia nie... Marzena