Szczerze polecam (1) Pani krawcowa zawsze uśmiechnięta zawsze pomocna nawet jak ma dużo zleceń... Onni Wymarzony ślub (1) W końcu znalazłam sukienkę dla siebie! Pani Monika pomogła mi dobrać fason... Kasiek Duże rozczarowanie. (1) Na uszycie sukni ślubnej Pani krawcowa miała 2 miesiące. Mówiła, że zdąży, że... tar
Tragedia (1) nie polecam, niechlujnie, ceny z kosmosu.... materiał slabej jakosci a... Jadwiga suknia na uroczystosc rodzinna (2) Absolutnie nie polecam. Przymiarki mialam jedynie 2 na uszycie sukienki od... Kasia nie polecam przy bardziej skomplikowanych przeróbkach (1) Korzystałam z usług tych pań 2 razy. Za pierwszym razem tylko skracałam kilka... M Idealna sukienka, świetna pracownia, niesamowita Właścicielka :-) (1) Skorzystam na pewno jeszcze nie raz :-) Agnieszka Polecam z całego serca!! (1) Pani Wioletta jest super słuchaczem. Zawsze uszyję to na co mam chęć. Jest... szczęśliwa i wierna klientka REWELACJA (1) Spodnie skrócone, zamek do kurtki wszyty, Koszula dopasowana- rewelacja-... Jan Porażka (1) Nie polecam i nigdy już nie skorzystam! Oddałam kurtkę z wymianą zamka w śr... Była Klientka K. warto-polecam wszystkim (1) Bardzo dobra pasmanteria- właśnie tu kupiłam włóczkę , którą wszędzie... ala Rewelacja (1) Przesympatyczna i profesjonalna Pani. Doradzi, podpowie i odrazu wiadomo, że... Marta Najlepszy punkt w Trójmieście, polecam !!! (1) Jestem bardzo zadowolona Zadowolona klientka Bardzo polecam (1) Bardzo miła obsługa. W razie wszelkich jasna odpowiedź nie ma na co narzekać.... Piotr Polecam (1) Wszystko przebiegło szybko, miło i w dobrej cenie. Polecam! Konrad Polecam w 100%! (1) Bardzo miła i pomocna obsługa, a przede wszystkim ogromny profesjonalizm i... Agata Świetny fachowiec (1) Pan Kazimierz to człowiek który świetnie zna się na swojej pracy, z którym... Andrzej średnio polecam (1) Jako projektantka/krawcowa Pani Daniela jest kreatywna i potrafi doradzić co... Zawiedziona bis .Pani Bogusia (1) Zloty człowiek ,super fachowiec godny polecenia Iza Nie ma takiego drugiego krawca! (1) Pan Kazimierz jest krawcem od 62 lat. Ma niesamowity fach w ręku, jest... Ally