REWELACJA (1) Spodnie skrócone, zamek do kurtki wszyty, Koszula dopasowana- rewelacja-... Jan Porażka (1) Nie polecam i nigdy już nie skorzystam! Oddałam kurtkę z wymianą zamka w śr... Była Klientka K. warto-polecam wszystkim (1) Bardzo dobra pasmanteria- właśnie tu kupiłam włóczkę , którą wszędzie... ala
Rewelacja (1) Przesympatyczna i profesjonalna Pani. Doradzi, podpowie i odrazu wiadomo, że... Marta Najlepszy punkt w Trójmieście, polecam !!! (1) Jestem bardzo zadowolona Zadowolona klientka Bardzo polecam (1) Bardzo miła obsługa. W razie wszelkich jasna odpowiedź nie ma na co narzekać.... Piotr Polecam (1) Wszystko przebiegło szybko, miło i w dobrej cenie. Polecam! Konrad Polecam w 100%! (1) Bardzo miła i pomocna obsługa, a przede wszystkim ogromny profesjonalizm i... Agata Świetny fachowiec (1) Pan Kazimierz to człowiek który świetnie zna się na swojej pracy, z którym... Andrzej średnio polecam (1) Jako projektantka/krawcowa Pani Daniela jest kreatywna i potrafi doradzić co... Zawiedziona bis .Pani Bogusia (1) Zloty człowiek ,super fachowiec godny polecenia Iza Nie ma takiego drugiego krawca! (1) Pan Kazimierz jest krawcem od 62 lat. Ma niesamowity fach w ręku, jest... Ally Gorąco polecam (1) Profesjonalna obsługa w zakresie usług krawieckich. Szybko i solidnie!!!... Artur Stanowczo NIE POLECAM! (1) Stanowczo nie polecam tego salonu, wręcz radze omijać szerokim łukiem! Przy... Natalia Polecam! (1) U Pani Justyny szylam suknię balową, spódnice, dokonywałam rozmaitych... Xxy Super!! (1) Gorąco polecam!Przemiła pani uratowała w 1 dzień moją sukienkę, w której... Kasia Suknia Ślubna (1) Chcialabym Pani serdecznie podziekowac za to ze tydzien przed slubem kiedy... Paula Zadowolona Panna Mloda (1) W marcu rozpoczęłam szukanie sukni ślubnej.niestety zakończyło się to... Zadowolona Panna Mloda Mistrzostwo. (1) Pani Daniela to mistrz swojej dziedziny - jej twórcze pomysły, kreatywność... Karolina P. Suknia slubna (1) Nie wiem czy polecilam bym kupno sukienki w tym salonie...o ile sukienki sa... Beata