Bardzo nieprzyjemna obsługa (1) Niestety nie wrócę do tego miejsca ze względu na obsługę, która nie spełnia... Joanna Wspaniałe kobiety (1) Oddałam do zwężenia buty, kozaki wciągane ,4 szewcow odmówiło mi wczesniej,... Ania ślicznie dziękuję - suknia ślubna uratowana :) (2) Powiem krótko - jestem zachwycona kontaktem z Panią Danielą. Na tydzień przed... Anna
Zdecydowanie odradzam (1) Przestrzegam Panie przed korzystaniem z usług tej osoby. Nie uszyła mi tego,... Joanna Nakonieczna w 100% polecam (1) Witam, Super krawcowa, zawsze pomocna i mega sympatyczna. Grzegorz Najlepsza pracownia! (1) Właśnie odebrałam sukienkę z bardzo cienkiego materiału, w której wypalilam... Marta sukienka (1) Oddałam do artystycznego cerowania sukienkę z koronki. Usługa wykonana... Barbara Nie polecam (1) Nie polecam,skracalismi mezowi spodnie od garnituru,Panie mialy pomoc i... Mania Gorąco polecam! (1) Pani Bogusia jest wspaniałą krawcową i bardzo dobrym, życzliwym człowiekiem... Angela Porażka (1) Pierwszy raz byłam w tym punkcie i wiem że już nigdy tam nie wrócę. Pani już... Paulina igiełka madison (1) Nie polecam!! Pani z "Igiełki" w Madisonie przyjęła spodnie do skrócenia i... Właściciel za dużych spodni Nie polecam (1) Dałam do skrócenia sukienkę, która nie wymagała żadnej obróbki. Materiał... Joanna Szczerze polecam (1) Pani krawcowa zawsze uśmiechnięta zawsze pomocna nawet jak ma dużo zleceń... Onni Wymarzony ślub (1) W końcu znalazłam sukienkę dla siebie! Pani Monika pomogła mi dobrać fason... Kasiek Duże rozczarowanie. (1) Na uszycie sukni ślubnej Pani krawcowa miała 2 miesiące. Mówiła, że zdąży, że... tar Tragedia (1) nie polecam, niechlujnie, ceny z kosmosu.... materiał slabej jakosci a... Jadwiga suknia na uroczystosc rodzinna (2) Absolutnie nie polecam. Przymiarki mialam jedynie 2 na uszycie sukienki od... Kasia nie polecam przy bardziej skomplikowanych przeróbkach (1) Korzystałam z usług tych pań 2 razy. Za pierwszym razem tylko skracałam kilka... M Idealna sukienka, świetna pracownia, niesamowita Właścicielka :-) (1) Skorzystam na pewno jeszcze nie raz :-) Agnieszka Polecam z całego serca!! (1) Pani Wioletta jest super słuchaczem. Zawsze uszyję to na co mam chęć. Jest... szczęśliwa i wierna klientka