Emilia - opinia (1) Do pracowni trafiłam przed moim ślubem. Suknia, którą stworzyła Pani Małgosia... Emilia Najlepszy krawiec (1) Muszę przyznać, ze krawcowa Pani Jasia oraz cały jej zespół to prawdziwi... Polkoszwedka Emilia Osowska - opinia (1) Z Panią Małgorzatą współpracuję od 2018 r. Projektuje i wykonuje dla mnie... Emilia Osowska
Halszka - opinia (1) Solidnie z uśmiechem , dobrze doradza Halszka Darius - opinia (1) Co tu dużo pisać wybór gwiazdek mówi sam za siebie. Polecam w 100% a przede... Darius Marcin - opinia (1) Nie polecam ceny w punkcie wyższe o 40% niż na stronie internetowej, spodnie... Marcin jan.j - opinia (1) Korzystałem z usług tej pracowni kilka razy, i nigdy nie zmienie chyba, ze... jan.j Alina - opinia (1) Z całym przekonaniem polecam pracownię p. Małgorzaty - utalentowanej... Alina Anna W. - opinia (1) Pani Malgosia to niezwykle kreatywna, serdeczna, bardzo kontaktowa osoba,... Anna W. Sylwia - opinia (1) Salon krawiecki Konaszewski w Gdyni to najlepsze miejsce, aby uszyć kreację... Sylwia Wiesław - opinia (1) Cóż można powiedzieć-nic,bo zaniemówiłem....super Aleksandra i jej... Wiesław Kasia - opinia (1) Kurs w pracowni emwudesign dał mi ogrom wiedzy! Rozwinęłam nie tylko... Kasia Andrzej - opinia (1) bardzo ok,wymiatają wszystko bardzo szybko Andrzej Aleksandra - opinia (1) Miła i fachowa obsługa, ceny na każdą kieszeń Panie cechuje wysoka kreatywność. Aleksandra Aleksandra - opinia (1) Bralam udział w weekendowym kursie szycia i ceramiki na Kaszubach. Wspaniałe... Aleksandra Alicja - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu szycia u Gosi! Duży profesjonalizm,miła... Alicja Ewa - opinia (1) Uczestniczyłam w warsztatach wyjazdowych, weekendowych, podczas których... Ewa Magda - opinia (1) Miałam przyjemność korzystać z Tu Krawiec w Manhatanie. Mała rzecz do... Magda Klienta - opinia (1) Odebrane ubrania cuchną zapachem kadzidełka Klienta Anna eM - opinia (1) Jeśli chcesz zdobyć bezcenną wiedzę dotyczącą krawiectwa lub zadać szyku na... Anna eM