NOCLEGI W Sopocie - help !!!

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
DROGIE FORUMKI! Mam big prośbę o namiary na niedrogie noclegi w Sopocie! Wiem, ze mozna wskoczyc w noclegi na portalu Trojmiasto, ale moze znacie cos sprawdzonego, zaufanego, niekoniecznie dostepnego w sieci i popularnego ? Nic nie moge znalezc dla moich weselnikow i chyba im namiot wojskowy rozbiję pod blokiem! Z gory wielkie dzieki! :)
Z pozdrowieniami - SaLmA :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: NOCLEGI W Sopocie - help !!!

Polecam akademiki, po remoncie, przyzwoity standard, niestety bez łazienek w pokojach, cena z tego co pamiętam 36 zł od osoby

Salma, trochę późno się chyba za to zabrałaś, bo zaczął się już napływ "stonki";) z całej Polski:))) Ale może uda Ci się w pensjonacie "U Rybaka" w Sopocie - tam będą spali moi goście - cudne miejsce położone przy Placu Rybaka, nieopodal Baru "Przystań".

jest tez dom turystyczny na Polnej-wejście od strony Żabianki-standard-sredni turystyczny, ale ceny mininalne. A Akadmeiki wceale nie sa takie tanie w lecie, poza tym w Sopocie na Bitwy (bo ty masz chyba w belferku) łazienki na korytarzach. Ja swoich gości (hipodrom) usadziłam w hotelu asystenckim w jelitkowie.

Inne tematy z forum

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...