Wiktor - ocena (1) Polecam serdecznie! Wiktor Polityk - opinia (1) Dramat poprostu dramat wielka łaska dodzwonić się zarezerwuj sobie cały dzień... Polityk LK - opinia (1) Bardziej niemiłych (wręcz chamskich) pań z rejestracji jeszcze nie spotkałam:( LK
Magda - opinia (1) Jeśli chodzi o lekarza pediatra to jak najbardziej polecam doktor Witkowska... Magda Magda - opinia (1) Totalna żalosc.Nawet wizyta u dzieci zdrowych wiaze sie z opoznieniem w... Magda Natalia - opinia (1) Brak możliwości dodzwonienia się do poradni dziecięcej! Natalia =) (1) Bardzo miła obsługa w sekretariacie i wszystko realizowane tak jak należy w... Darek Rejestracja telefoniczna (1) Panie z rejestracji powinny nauczyć się kultury. Rozmowa odbyła się 5 minut... Agnieszka rejestracja tragedia, USG SKANDAL, dr WROŃSKI (1) To co pisano wcześniej o rejestracji ti święta prawda.Panie siedzą tam za... Karol NIE NIE NIE (2) Stanowczo mówię NIE!!! Panie w rejestracji opryskliwe, nie sympatyczne,... Pacjentka Nie polecam (1) Nie polecam. Obsługa szczególnie rejestracja pracuje chyba tam za karę...... pacjent Poradnia dziecięca (4) Do poradni dziecięcej praktycznie nie można się dodzwonić, telefon albo jest... n.k. problemy z komunikacją (1) Od dłuższego czasu nie można zamówić wizyty telefonicznie. Telefon jeżeli... Barbara Piszczyk S - opinia (1) Lekarze z których usług korzystałam nieźli.Organizacyjnie przychodnia działa... S POLECAM por. ginekologiczna (1) Poradnia ginekologiczna- świetny sprzęt, najlepsi specjaliści, profesjonalna... mama polecam gorąco (1) Doskonała poradnia pediatryczna i chirurgiczna . Mili lekarze i bardzo... Alicja Wiele do nadrobienia (1) Korzystam z usług od wielu lat i przykro mi to stwierdzić , ale nic się tu... mika