Eureka (2) Do wszystkich ludzi po przejściach, poranionych, pogubionych, z lękami, z... elaa Visum już nie istnieje (2) Więcej na stronie http://www.visum.com.pl/ pod zakładką psychoterapia.... rysiu Niestety (2) W porównaniu do innych oddziałów ten wypada słabo. Czeka się 2 miesiące.... Anna
trudne rzeczy (1) polecam wszystkim którzy chcą mieć wgląd w siebie, nie zawsze jest przyjemnie... uszatkov visum (1) dziękuje personelowi za indywidualne podejście, pozdrawiam Panią Milenę za... Janek ispiracje (1) pomogła cierpliwość, inspiracje, motywowanie, dawka chumoru, spokój, szkoda,... Justyna Serdecznie dziękuje (1) Dziękuje i wyrażam ogromną wdzięczność za pomoc, niesamowite zaangażowanie,... Basia Trudna i żmudna praca za to z szerokim wachlarzem możliwości (1) Polecam tym, którzy chcą zobaczyć siebie, którzy nie boją się bać, nie boją... Daro Warto (1) Zdecydowanie polecam każdemu komu zależy na konkretnej pracy nad sobą. Nie... Michał z Gdańska pełna opieka codzienna (1) Z prywatnego gabinetu pana doktora zostałam skierowana do oddziału w Sopocie... Agusia Do Moniki (1) Moniko każdy może się zakochać.. ale z tą opinią to już przesadziłaś. Na... Grupa D. Kosińska - opinia (1) Visum jest miejscem gdzie panuje prawdziwy klimat pomocy sobie, spędziłam... D. Kosińska polecam? nie (1) Niech się nie udaje do Visum nikt, kto chce szybko i sprawnie uporać się ze... góra lewo góra lewo góra lewo gó Skuteczni (1) Skuteczną pomoc otrzymałam w Visum w Sopocie, pod okiem Pana doktora... Lena POLECAM WSZYSTKIM ! (1) Najważniejsze w praktyce dr.Paniewskiego jest człowieczeństwo.Najpierw jest... Kaśka WARTO (1) Droga to trudna i nieszybka, ale prawdziwa i wartościowa. Efektowne sukcesy... Darek Zdecydowanie godny polecenia! (1) Polecam przede wszystkim tym którzy potrzebują pomocy, tym którzy nie wiedzą... MQ nauczyłem się sam sobie pomagac (1) Rozpocząłem naukę od świadomego Człowieka jakim jest doktor Paniewski jak sam... Tomek bo słuchać siebie trzeba umić... (1) To co wyrabia się w VISUM jest nie do opisania. Życie pełne obaw i nerwów... JanekZKolna Oddychanie to pdostawa :) ... a zatem oddychaj :) (1) Nie korzystałem z czysto terapeutycznych usług oddziału dziennego, ale... Krzysiek