Wojtek - ocena (1) Pan Bartłomiej pomagał mi w odbiorze technicznym mobilnego domu... Wojtek Dorota P - opinia (1) Dziękuje Panie Macieju za profesjonalna ocenę mieszkania. Bez Pana pomocy nie... Dorota P Marcin Pawlak - opinia (1) Korzystałem z usług Pana Macieja w celu sprawdzenia stanu technicznego domu z... Marcin Pawlak
Mariusz - opinia (1) Panie Macieju dziękujemy za odbiór domu w Rumia.os.Rajska.Pelen... Mariusz Mirosław B. - opinia (1) Panowie szybko i sprawnie znaleźli przyczyny parowania wody w budynku.... Mirosław B. Bozena Nowakowski - opinia (1) Pan Maciek, przeprowadził fachowa inspekcje naszego nowego mieszkania na... Bozena Nowakowski Marek Ch. - opinia (1) Pan Bartłomiej przy odbiorze deweloperskim mojego mieszkania wykazał się... Marek Ch. Patryk - opinia (1) Polecam serdecznie współpracę z Panem Bartkiem. Obszerna wiedza zawodowa... Patryk Damian - opinia (1) Bardzo polecamy Pana Macieja. Zjawił się na czas, zauważył aż 17 usterek na... Damian Maciej W. - opinia (1) Jestem Bardzo, bardzo zadowolony z usług Pana Macieja mojego imiennika,... Maciej W. Arkadiusz - opinia (1) Profesjonalna usługa. Dokładnie sprawdzenie nieruchomości. Polecam Arkadiusz Katharina - opinia (1) Pan Jarosław nie wywiązał się w terminie ze zlecenia obliczeń... Katharina Marlena i Sebastian - opinia (1) Niesamowicie profesjonalne podejście do klienta przy jednoczesnej otwartości... Marlena i Sebastian Karol - opinia (1) Skorzystałem z usług firmy by ocenić stan techniczny domu z rynku wtórnego.... Karol Michał N. - opinia (1) Bardzo dobry kontakt i profesjonalne podejście do tematu. Dziękuje za odbiór... Michał N. Mikołaj - opinia (1) Powiem tak Panie Macieju pełen szacunek i podziękowanie z profesjonalny... Mikołaj Marcin Świerczyński - opinia (1) Z uslug korzystalem dwukrotnie. Za kazdym razem bylem bardzo zadowolony. Pan... Marcin Świerczyński Aneta Barzowska - opinia (1) Świetny kontakt, profesjonalne podejście do klienta. Będziemy na pewno... Aneta Barzowska Zuzanna Frąckiewicz - opinia (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem wiedzy i spostrzegawczości pana Macieja.... Zuzanna Frąckiewicz Kuba - opinia (2) Rzetelne, sprawne i wysokiej jakości usługi. Polecam Kuba