Robert W - opinia (1) Skorzystałem z usług Pana Bartłomieja podczas odbioru zakupionego mieszkania... Robert W michal - opinia (1) Zdecydowane polecenie ode mnie! Pani Ania - konkretna, rzeczowa, z... michal Kamil B - opinia (1) bardzo polecam współprace z panem Barłomiejem. pełnił funkcję kierownika... Kamil B
Natalia - opinia (1) Pan Wojciech to świetny profesjonalista! Dwukrotnie korzystałam z jego uslug... Natalia Marcin - opinia (1) Dzisiaj Pan Maciej pomagał w sprawdzeniu stanu technicznego mieszkania od... Marcin Piotr - opinia (1) Nie ma lepszego fachowca. Top of the top! Polecam!! Piotr Barbara - opinia (1) Panie Macieju, dziękuję za profesjonalną pomoc w odbiorze mieszkania. Pan... Barbara Anna - opinia (2) Bardzo polecam usługi Pana Bartłomieja - skrupulatność, ogrom wiedzy i... Anna Kamila I Martyn - opinia (2) Goraco polecam! Profesjonalne podejscie i opanowanie przy przekazywaniu... Kamila I Martyn Podwyżka (1) Witam całą załogę ekipy remontowej i budowlanej od dnia 14.06.2022r cena... kiler3773 Mariusz - opinia (1) Każdy z punktów checklisty przedstawionej w ofercie został skrupulatnie i... Mariusz Jakub - opinia (1) Jesteśmy mega zadowoleni z pomocy przy odbiorze mieszkania. Wszystkie... Jakub Basia - opinia (1) Bardzo polecam! Bardzo dokładne sprawdzenie mieszkania, cenne uwagi,... Basia Aleksandra - opinia (1) Kompleksowo, dokładnie, fachowo. Pan Bartek odpowiedział na nasze pytania,... Aleksandra Filip - opinia (2) Odbiór mieszkania od dewelopera bardzo fachowy. Profesjonalne podejście.... Filip Magda - opinia (1) Gorąco polecam! Pełen profesjonalizm, każdy element mieszkania sprawdzony... Magda Jakub - opinia (1) Profesjonalnie, rzeczowo i bardzo sprawnie przeprowadzana inspekcja domu... Jakub Agata - opinia (1) Serdecznie rekomenduję współpracę. Zlecenie odbioru mieszkania wykonane... Agata Ewelina - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Jesteśmy zadowoleni z towarzyszenia nam w trakcie... Ewelina Adam - opinia (1) Z usług Pana Macieja korzystałem kilkukrotnie, za każdym razem byłem mile... Adam