Ewelina - opinia (1) Z uslug Pana Wojciecha skorzystałam przy technicznym odbiorze mieszkania. Pan... Ewelina Maciej - opinia (1) Skorzystałem z pomocy przy sprawdzeniu mieszkania z rynku wtórnego (Gdańsk... Maciej Anna - opinia (1) Mogę śmiało polecić P. Tomasza, profesjonalne podejście oraz sprawnie... Anna
Kasia i Piotr - opinia (1) Przed zakupem domu postanowiliśmy zasięgnąć opinii eksperta. Wybór padł na... Kasia i Piotr Marta i Michał - opinia (1) Szczerze polecam! Pan Maciek bardzo dokładnie sprawdził nieruchomość podczas... Marta i Michał Anna - opinia (1) Dziś odbieraliśmy mieszkanie od dewelopera w Gdyni Śródmieście (Mostostal) i... Anna Daro - opinia (1) Bardzo solidny, dokładny,rzetelny fachowiec.Znalazł usterki, na które z... Daro Małgorzata - opinia (1) Pan Wojciech to profesjonalista. Towarzyszył nam przy odbiorze technicznym... Małgorzata Magdalena - opinia (1) Skorzystałam z usług Pana Bartosza kilka tygodni temu przy wstępnym odbiorze... Magdalena Tomasz Traczyk - opinia (1) Chcielibyśmy podziękować Panu Tomaszowi Gabcowi za profesjonalną obsługę i... Tomasz Traczyk Damian - opinia (1) Z pełnym przekonaniem polecam usługi Pana Macieja. Odbiór mieszkania przy... Damian Joanna - opinia (1) Polecam szczerze firmę. Pan Maciej sprawnie wykonał swoja usługę.... Joanna Janek i Magda - opinia (1) Nasz deweloper powiedział, że jeszcze nikt nie miał tak szczegółowego... Janek i Magda Marcin - opinia (1) Robiłem odbiór techniczny domu od dewelopera. Praktycznie nie ma szans zrobić... Marcin Rafał - opinia (1) Z usług P. Bartosza skorzystałem ok. .5 roku temu. Ale pisząc tą opinię... Rafał Oliwianka - opinia (1) Świetny fachowiec. Odbiór techniczny mieszkania wykonany niezwykle... Oliwianka Oliwianka - opinia (1) Świetny fachowiec. Odbiór techniczny mieszkania wykonany niezwykle... Oliwianka Janusz - opinia (1) Polecam. Zaoszczędziłem sporo kasy na wykrytych w porę usterkach. Janusz Martyna - opinia (1) Skorzystałam z usług p. Bartosza przy odbiorze mieszkania. Polecam... Martyna Agnieszka - opinia (1) Odbior mieszkania z pomocą Pana Bartosza przebiegł bardzo sprawnie. Pan... Agnieszka