niestety nie mogę polecić (2) Przed kupnem domu prosiliśmy o sprawdzenie stanu technicznego. W ocenie... makomo Dom jednorodzinny - kierownik budowy (1) Współpraca z p.Tomaszem jako kierownikiem budowy mojego domu jednorodzinnego... Michał Furmański FAKO - opinia (1) polecam. gość przesympatyczny, kompetentny, oddany temu co robi.wielce... FAKO
Eryk - opinia (1) Profesjonalnie wykonana usługa Eryk Mega pozytywna osoba (1) Pani Ania odbierała mi i moim znajomym dom. Dzięki niej znaleziono kilka... Łukasz Piotr - opinia (1) Pan Tomasz przeprowadził dla mnie odbiór mieszkania od dewelopera w Gdańsku -... Piotr Odbiór domu od dewelopera (1) Wszystko sprawnie przeprowadzone. Wskazanie mniejszych i większych elementów... Robert Zdecydowanie polecam (1) Nie było problemu z zamówieniem usługi na jeden dzień przed odbiorem, Pan... Znakomity Fachowiec (1) Pana Tomasza znaleźliśmy przez Internet. Już pierwszy kontakt telefoniczny... DG Odbiór mieszkania od dewelopera (1) Polecam Panią Anie do odbioru mieszkania. Bardzo dobrze przygotowana do... Andrzej Polecam bo warto ;-) (1) Nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Inżynier bardzo kulturalny i punktualny.... Wojciech S. Opinia (1) Wszystko bylo super. Może nie ze strony dewelopera ale Pewny Lokal spisał się... Paulina Pewny Lokal - firma godna polecenia (1) Uprzejmie, sprawnie i na czas. Fachowa obsługa przez telefon i na miejscu... Roma Złotnik Szybko sprawnie terminowo (1) Spotkanie ustalone telefoniczne, Pan Tomasz pojawił się punktualnie i... Jarek Odbiór Mieszkania (1) Odbiór Mieszkania przez Pana Tomasza był sprawny i bardzo dokładny została... Damian Pelna profeska. (1) Szybko,fachowo i profesjonalnie.Tak w trzech slowach mozna opisac wykonana... Jacek Fachowo i rzetelnie (1) Chcę Pani Annie Serewie podziękować za fachową pomoc przy odbiorze domu od... Rafał Porządna kobieta (1) Bardzo dobry fachowiec i wie co robi. Zwróciła uwagę na usterki w... Jerzy Odbiór mieszkania (1) Bardzo rzeczowa i fachowa usługa. Pan Wojtek starannie dokonał pomiarów i... Bartek Odbiór mieszkania w stanie deweloperskim (1) Zdecydowałam się skorzystać z usług pani Anny przy odbiorze mieszkania od... Agata