Henryk - opinia (1) Jestem zbulwersowany zachowaniem p. Na górskiego. Po przybyciu do naprawy (z... Henryk polecam!!! (1) Zleciłam naprawę zmywarki rodziców (pod ich nieobecność), w której tylko... Małgorzata Super Serwis (1) Zepsuła mi się kuchnia elektryczna, postanowiłem poszukać serwisu w... Stefan
Dramat (1) Niestety ja nie rekomenduję tego "fachowca". We wrześniu Mariusz... Patrycja Polecam bardzo dobra Firma i miła obsługa Pomogli mi tyelefonicznie i działa (2) Powiem tak , ja jestem z Bydgoszczy wieczorem nie mogłem znalezc Serwisu w... Mariusz Bydgoszcz Colbico predzej sam bym to zrobil z pomoca A.Slodowego (2) zadzwonilem w poniedzialek w sprawie lodowki, ktora przestala chlodzic. Pan... Michał P. - dzwonie do Pana z 4 OSTRZEGAM OSZUST (2) OSZUST,TO GRZECZNIE POWIEDZIANE,PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH POSIADACZY SPRZĘTU... Grzegorz Gałysz Jestem niepoprawną optymistką (2) Tym razem Pan się nie sprawdził. Już kiedyś korzystałam z jego usług przy... Irena Do uwagi (2) Nie rozumiem dlaczego p.Ania się ze mną nie zgadza.Stwierdziłam fakt.Pan... W.K Anna - opinia (1) Nie zgadzam się z poprzednię opinią!!! Firmę wybrałam za posrednictwem tej... Anna