Najlepsze lumpeksy w Trójmieście?!

Cześć dziewczyny!

Gdzie w 3mieście są najlepsze lumpki, z fajnymi modnymi rzeczami no i normalnymi ( niskimi ) cenami???

Interesują mnie też takie z odzieżą na wagę, gdzie można wyłowić perełki za grosze :):)

Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi

Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Najlepsze lumpeksy w Trójmieście?!

żona mojego ex wyhacza gdzieś w Gdańsku takie ciuchy dla dzieciaków, że mała bania...młody przywozi markowe ubrania, które wyglądają jak nowe, takie za które musiałabym zapłacić w sklepie po 100 zł za sztukę albo i więcej, za 100 to ona przynosi do domu całą siatkę Nextów, hilfigerów, rebeli i innych cudów. Muszę się nauczyć chodzić po tych lumpach bo to się naprawde opłaca zwłaszcza dla dzieci, które ciuchy niszczą w zaskakującym tempie. A ciuszki niemowlęce...te można wyhaczyć nawet z metkami.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fantazja - na karwinach obok biedronki
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

to ten koło Lotni? w piwnicy?

nie wiecie gdzie jest duży wybór ciuszków w dużych rozmiarach???
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tani Armani jest na Zaspie. No chyba, ze otworzyli gdzieś we Wrzeszczu kolejny
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

TANI ARMANI WE WRZESZCZU SUPER POLECAM :)) CZĘSTO TAM BYWAM DLA MALUCHÓW SĄ SUPER CIUSZKI I DLA DOROSŁYCH TEŻ :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

A ja polecam Rumię, ceny niższe niz w Gdyni :) ostatnio otworzyli nowy SH w Janowie koło SKM. Mnie odpowiada, mały ubrania czyste i pachnace i markowe. Jest wycena i waga. Upolowałam tam na razie spodnie dresowe Nike i 2 swietne tuniki :))))))
Na Dabrowskiego są równiez 2 fajne duże i na Wybickiego.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Te na Niepodległości to w ogóle....ok. Czasami uda się znaleźć coś niedrogiego - trafiłam na genialną, nowiutką sukienkę za 9 zł, ale poza tym to niektóre ceny przewyższają te w normalnych sieciówkach.

Dlatego lepiej chyba wydać te kilka złotych na bilet i pojechać do Gdańska lub do Gdyni.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

a w Sopocie oprocz tych drogich na niepodleglosci?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ją chodzę tydzień cała happy jak coś taniego w lumpku znajdę,polecam ciucholand "big" na starowiejskiej w gdyni,to trzeci-czwarty sklep z lewej strony ulicy idąc od placu kaszubskiego,w środy i soboty mają ciuchy po złotówce sztuka można wyszukać cuda od pasków po płaszcze itpy
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Współczuję z tym karaluchem :).Ale gdyby tak na to patrzeć,że czasem coś nie fajnego gdzieś się znajdzie ,to 90% produktów byśmy nie chcieli dotknąć.Ci co pracują w spożywce wiedzą najlepiej :).A widziałaś w jakich warunkach są w niektórych piekarniach pieczone pyszne pączuszki? Okazałe szczury po nich biegają.No i cóż,wszyscy je jedzą ! :)
popieram tę opinię 66 nie zgadzam się z tą opinią 2

A dlaczego tak mocno krytykujesz tych,którym używane rzeczy nie przeszkadzają? Jeśli dla Ciebie są to ubrania wywołujące obrzydzenie ,to ich nie dotykaj,nie noś,ale nie mów innym,że źle robią.
popieram tę opinię 141 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kiedyś za czasów Liceum przebieraliśmy się z okazji Pierwszego Dnia Wiosny, czyli Dnia Wagarowicza i z kumpelami postanowiłyśmy przebrać się za stare babcie ;-) poszłyśmy więc do jakiegoś lumpexu po babcine lumpy, co by na strój babci mogły się nadawać (nie ubliżając babciom), a koleżanka wyhaczyła jeszcze brązową torbę. Jakie było nasze zdziwienie, gdy u niej w domu po rozpakowaniu tych wszystkich "skarbów" z torby wybiegł KARALUCH, trochę się namęczyłyśmy zanim udało się go unicestwić, bo skubany nie chciał sie poddać i się ruszał... te lumpy wszystkie zaraz do śmietnika wywaliłyśmy, a teraz na tą myśl wszystkie lumpexy z obrzydzeniem omijam SZEROKIM ŁUKIEM !!!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 49

a gdzie jest ta Stylownia? :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

nowo otwarty lumpex w gdyni chyloni na targowisku.piękne rzeczy i bardzo tanio.duzo ciuszkow dzieciecych.trafilam na niego ostatnio i bardzo polecam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

na morenie koło zatoki jest ciucholand.są tam rzeczy i wycenione i na wage.ostatnio kupiłam super spodnie za 1 zł;-)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

MamaMarty-to gdzie Ty chodzisz do tych lumpeksów, że takie cuda wynajdujesz?! Ja też chcę ja też!
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wyjdź kobieto!
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 8

Bielizna fuj, ale koszulka to już nie? Bo co? Bo nie dotyka sutków? Tak? To jest twój wyznacznik obrzydliwości? Jak przylega do brzucha to już okej, może być nawet po zmarłym, byleby nie dotknęło sutka. Specyficzne masz poglądy.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 188

Aaaaaa, zapomniałabym o mojej ulubionej białej torbie Furla. Niecałe 7 zł.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jej.
A w sklepie kupujesz czy sam/sama dziergasz? Jaka pewność kto przymierzał przed Tobą?

Używane. fakt. Ale to się chyba pierze czy może się mylę...

Bielizna z lumpka fuj. Ale reszta.......... Sama wytargałam na wagę listonoszkę Vuitton i dużą torbę Burberry. Obie łącznie za niecałe 20 zł. Na wagę.
popieram tę opinię 66 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Paznokcie - trójmiasto (23 odpowiedzi)

Witam. Czy mógłby mi ktoś polecić kogoś, kto w miarę rozsądną cenę (do 100zł) wykonuje łądny...

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (4 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

Włosy i szampony najróżniejsze :) (98 odpowiedzi)

Używałam Head & Shoulders, mam wrażenie, że się "popsuł", więc zmieniłam na Timotei...