Zamówiłam tort węgierski dobrze nasączony do 1,5 kg maksymalnie, pani twierdziła, że będzie w tej wadze, ewentualnie 1, 3 kg- 1,5 kg. Przy odbiorze okazało się, że tort ma ponad 2 kg i muszę za to zapłacić. Powiedziano mi, że dlatego, że miał być dobrze nasączony...(a warstwa ciasta wyniosła zaledwie ok. 2 cm... jak się potem okazało). Chyba jakiś brak doświadczenia cukiernika, skoro pomylił się o ponad pół kg..... Podczas dyskusji z szefem powiedział "żałuje pani tortu na urodziny?" czy coś w tym stylu...nie spotkałam się nigdy z taką bezczelnością. Tort składał się jedynie z 2 warstw.... Reszta, wysokości ok. 5-6 cm to paskudna, margarynowa, tłusta masa, nie do przełknięcia-ohyda.Tak wstrętnego tortu w życiu nie jedliśmy. Nie smakował nikomu, nie przypominał tortu węgierskiego-w ogóle tortu. Było mi wstyd, że tak niesmaczny prezent zafundowałam solenizantowi. Do tego cena 30,90 zł za kilogram to naprawdę zbyt dużo. No i te słowa szefa, że żałuję tortu solenizantowi....wyrzuciliśmy ponad połowę. Szkoda kasy, nie polecam nikomu.