Namiary na dobrą ekipę budowlaną

Witam,
Czeka mnie budowa domu i proszę o namiary na dobrą, sprawdzoną ekipę budowlaną.
Z góry bardzo dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Namiary na dobrą ekipę budowlaną

602633970 -> p.Grzegorz
świetny budowlaniec, płytki, kafle, ocieplenia i full serwis :)

uslugi budowlane budowa domow 512-588-177

http://www.fabianduszynski.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

http://trojmiasto-remonty.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zanim wybierzesz firme pojezdzij po budowach, ktore wykonal, badz wykonuje dany wykonawca.

Chetnie wykonam dach i jego pokrycie w profesjonany sposob, posiadam pozytywne referencje i udokumentowane realizacje dachow. Pozdrawiam

Witam,
Poproszę o telefon do Pana.
Pozdrawiam

Świetna FIRMA BUDOWLANA:
http://www.barzowski.pl
z referencjami. Polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

Witam jak się wybudujecie Państwo , i będziecie chcieli zakładac kominek to polecam Paweł i Tomek 516 820 551 lub 504524293

AR-DOM 510-049-189

http://www.trojmiasto.pl/Wolowscy-o46030.html

Witam, HTM, Jesteśmy firmą instalacyjną, CO, wod-kan, instalacje gazowe,solarne, pompy ciepła. Jeśli będzie Pani szukać ekipy to proponuję kontakt w celu niezobowiązującej wyceny. Polecam zapoznanie się z oferta na stronie http://www.htm-instalacje.pl
tel. 511 507 488.
Pozdrawiam

Mogę polecić:

elektryk Pan Czesław: 517 437 475

ogrzewanie Pan Jurek: 609 801 049

Zdecydowanie nie polecam - firma ARTFACHMANI

Moim mieszkaniem również zajęła się firma Artfachmani.

Zdecydowanie nie polecam.

Zainteresowanych proszę o kontakt na adres: irasiad3@gazeta.pl

prześlę zdjęcia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zdecydowanie nie polecam - firma ARTFACHMANI

Jeżeli nie polecasz to po cholerę chcesz wysyłać zdjęcia?? Koleżanka szukaj dobrej firmy a nie partaczy..... Chyba, że czegoś nie skumałem......
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak, nie skumałeś.

Powyższą opinię wystawiam wyłącznie dla informacji innych konsumentów. Nie mam na celu nikogo zniechęcać czy też zachęcać do wyboru tej właśnie firmy. Chcę tylko, aby każdy miał - poza reklamą zamieszczaną przez firmę - możliwość zapoznać się z opinią byłego rzeczywistego klienta. Wykonana przeze mnie fotodokumentacja prac glazurniczych stanowi dowód prawdziwości moich słów. Nie wykluczam przy tym, że efekt prac mógłby być inny, gdyby firma posłużyła się innym podwykonawcą. Natomiast z projektu jestem bardzo zadowolony i ten wycinek działalności firmy szczerze wszystkim polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sądząc po IP opinia zachwalająca firmę Artfachmani wyszla bezposrednio z tejze firmy... Porownajcie sobie na Trojmiasto.pl. Widac z jakiego IP pisali odpowiedzi.
Ciekawe czemu przedsiebiorca budowlany podpisal sie jako Goska? Brak odwagi cywilnej? Rozpaczliwe szukanie klientow przez posty opatrzone falszywym nickiem? A moze wieloraka osobowosc...?
sorry, ale to mega zenada.

Brawa dla moderatora za zablokowanie watku:)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do tego ip. może się skojarzyć każdy kto usiądzie z laptopem w zasięgu działania rutera bezprzewodowego który jest umiejscowiony w siedzibie afs , bez znaczenia czy chce wystawić opinię dobrą czy zrobić komuś pod górę. Proponuje się wcześniej zastanowić zanim się stwierdzi jakiś fakt ..... .

I NIGDZIE NIE WIDAĆ ABY IP. SIĘ POWTARZAŁO ..... .

Witam.
Jeśli nadal szuka Pani dobrej ekipy budowlanej proszę pisać na: BeczerBudownictwo@gmail.com lub dzwonić 663389108 Pozdrawiam

Witam,

Wątek już trochę stary, ale szukam miejsc, gdzie mogłabym ostrzec innych przed usługami braci Elwertowskich, którzy zajmowali się wykończeniem mojego mieszkania w Gdańsku. Panowie nie wywiązali się z umowy. Dostali wstępny projekt, który wycenili, a później na koniec okazało się, że zrobili tylko częściowo to, na co się umawialiśmy, np. w łazienkach zrobili płytki i podwieszane sufity, a na koniec okazało się, że "biały montaż" nie wchodził w cenę!? Tak więc dwa dni przez zaplanowaną przeprowadzką zostaliśmy bez zamontowanej kabiny prysznicowej, umywalek i toalety, nawet bez oświetlenia w jednej łazience!? W jednej zrobili, a w drugiej powiedzieli, że "to robota elektryka"! Olali sprawę, bo już gdzieś mieli inne zlecenie i chcieli się jak najszybciej zwinąć. Początkowo panowie mówili, że to co zaplanowaliśmy zajmie im ok 3 tygodnie, a później okazało się, że przyjeżdżali bo 3-4 dni w tygodniu przez 2 miesiące... Poza tym z jakości wykonania też nie jestem całkiem zadowolona. Ogólnie nie polecam!

Ja ze swojej strony mogę polecić firmę RS-DOM Pana Radosława Skarżyckiego. Doskonali fachowcy zajmujący się budową domów od wykonania projektu, aż po wykończenia wnętrz. Firma rzetelna, prowadząca poszczególne działania zgodnie z ustalonym wcześniej harmonogramem.

Wywiązali się ze swojego zadania znakomicie http://volupte.pl/jaka-firme-budowlana-wybrac/ zdecydowanie mogę ich polecić

Szczerze polecam https://menard.pl/ :)

Inne tematy z forum

Przeprowadzki kto i za ile Wejherowo (5 odpowiedzi)

Witam, poszukuję ekipy do przeprowadzki Wejherowo - Wejherowo proszę o przedstawienie oferty...

Nawóz Do Borówek (3 odpowiedzi)

Dzień dobry. Szukam innowacyjnego sklepu z bio nawozami do pielęgnacji roślin. Chcę, aby mój...

Schody (3 odpowiedzi)

Witam, Poszukuje firmy badz stolarza ktory wykona mi schody w domu. Wstepnie podobaja mi sie...