uczciwy pan (1) polecam: szybki, nie naciąga na kasę, umawia się i przychodzi (o dziwo :) ) aga Nie sądziłem, że tacy fachowcy jeszcze istnieją ... (1) Dobry kontakt, przyjechał punktualnie, zna się na rzeczy, niedrogi. Nic dodać... Piotr Wójtowicz Wszystk ok (1) Polecam sympatyczny pan i co najważniejsze wie co robi. Zjawił się... bob
niesamowity fachowiec (1) drugi raz mialam do czynienia z fachowcem od pralek, a kolejny raz z... Aleksandra Naprawa pralki (1) Naprawdę polecam .Szybko , profesjonalnie, niedrogo .Zawsze w przyszłości... I Obuchowicz Artur - opinia (1) Profesjonalnie i niedrogo. Polecam wszystkim. Artur Solidny , kompetentny fachowiec. (1) P. Marek szybko ustalił przyczynę usterki. Mimo dwukrotnej wizyty cena usługi... Mariusz Tak jak być powinno (1) Telefon..., ustalenie terminu wizyty (wszystko w ramach dnia), wizyta, 20 min... dsu UCZCIWY!!! (1) Polecam Tego Pana. Zadzwoniłem do niego gdyż w mojej pralce pojawił się... Michał Polecam tego fachowca! (1) Pan Marek sprawnie i szybko naprawił moją zmywarkę. Skasował przy tym uczciwą... Michał Takich Fachowców wiecej !!!! (1) Pralka Samsung naprawiona ekspresowo w bardzo miłej atmosferze ;-), Pan jest... Wojtek Gdańsk ul. Wolności Bardzo polecam (1) To jest budujące, że są tacy fachowcy. Pralka Indesit i właścielka bardzo... Anka z Łagiewnik Polecam usługę naprawy innym zainteresowanym (1) Po zdiagnozowaniu pralki ,naprawa odbyła się sprawnie, fachowo i przestępnej... Adula1905 zmywarka Bosch (1) Mam duże doświadczenie w kontaktach z osobami naprawiającymi sprzęt AGD - ma... Ewa Rewelacja (1) Zmywarka naprawiona ekspresowo w bardzo miłej atmosferze ;-) P O L E C A M i... maciek Polecam (1) Pralka została doprowadzona do porządku punktualnie, szybko i sprawnie.... Katka Polecam (1) Super fachowiec. Wizyta w umówionym terminie. Naprawa szybka, rzeczowa i... Adam Super fachowiec, super człowiek (1) Szczerze polecam. Profesjonalna obsługa, bardzo szybko, sprawnie, solidnie,... Asia Prawdziwy fachowiec (1) Bardzo fachowa, szybka i niedroga usługa. Myślałem już, że będę kupował nową... Rafał Pełny profesjonalizm (1) Goraco polecam pana Marka super fachowa usluga szybko niedrogo diagnoza... Mariusz