Polecam (1) Super fachowiec. Wizyta w umówionym terminie. Naprawa szybka, rzeczowa i... Adam Super fachowiec, super człowiek (1) Szczerze polecam. Profesjonalna obsługa, bardzo szybko, sprawnie, solidnie,... Asia Prawdziwy fachowiec (1) Bardzo fachowa, szybka i niedroga usługa. Myślałem już, że będę kupował nową... Rafał
Pełny profesjonalizm (1) Goraco polecam pana Marka super fachowa usluga szybko niedrogo diagnoza... Mariusz Ideal fachowca (1) Szybko, solidnie, tanio. Wrocil mi wiare w fachowcow. Goraco polecam !!! marek orunia Polecam (1) Punktualny, rzeczowy, konkretny FACHOWIEC, do tego miły człowiek. W Rewelacja - Polecam (1) Człowiek rzeczowy, zna się na tym co robi (wymiana łożysk w pralce nie trwała... Artur Polecam!!! (1) Gdyby wszyscy fachowcy prezentowali poziom Pana Marka naprawianie... Jacek POLECAM!!!!!! (1) GORĄCO POLECAM! szybko, bez kłopotów, wszystko załatwione w ciągu jednego... Patrycja Profesjonalna obsluga (1) Problem z pralka zglosilem danego dnia rano i juz bylem umowiony na wizyte... Marek polecam!!! (1) naprawdę fachowa pomoc - pan nie dość, że zna się na sprzęcie, to do tego... Magda Fantastycznie! (1) Nie wiedziałam, że można naprawiać pralkę w tak fachowy sposób. Pominąwszy... paula po prostu polecam (1) Telefon wczoraj, dziś naprawa. Pojawił się punktualnie. Wysłuchał bez... Marcin Solidnie (1) Polecam ww. servis. Pan Marek Ziobro, to solidny, rzeczowy i miły facet.... klientka polecam (1) szybko, tanio, super marcin opinia (1) kiedy przestala dzialac pralka zadzwonilem z prosba pomoc.Gdy wyjasnilem co... alfred POLECAM !!! (1) punktualnie, miło, sprawnie, niedrogo, polecam wszystkim! Anita Janiszewska Polecam Wszystkim !!! (1) Szybka i rzetelna naprawa na miejscu,miły kontakt,punktualność . Cena za... johan963 Zdecydowanie polecam (1) Bardzo miły kontakt, szybka reakcja i rzetelna naprawa. Wszystko czysto i w... Rafał, Gdańsk szybko i sprawnie (1) Serwis 1 klasa. Polecamy oczywiście. M+A