Grzałka wody w pralko-suszarce Samsung (2) Od telefonu ze zgłoszeniem problemu do przyjazdu technika minęło niecałe dwie... ŁukaszW Brak reakcji na reklamację (1) Zdecydowanie odradzam. Po naprawie pralki ( wymiana łożyska ) pralka... ML Fachowcy totalna porażka (1) fachowcy przyszli parę godzin po umówionym czasie, pokleili gumowy wąż... janik441
ta firma to jakiś żart (1) Zadzwoniłem wczoraj do tej firmy w sprawie pralki której bęben nie działa,... Tymek TOTALNY NIEPROFESJONALIZM!!!!!!!! (1) DWA I PÓŁ TYGODNIA BEZ PRALKI...TO JESZCZE NIC, TO BYM CAŁKIEM ZNIOSŁA...WIEM... ANNA polecam bardzo (1) Bardzo polecam to jest serwis godny zaufania poleciłam tą firmę paru osobą... martyna Niski poziom uslug-lekceważenie klienta (1) Dwukrotnie dzwonilam i zgłaszałam naprawę pralki ,podając adres,nikt się nie... GS NIEZADOWOLONY - opinia (1) TA FIRMA TO JAKIŚ SMUTNY ŻART W STYLU SŁYNNEGO PROGRAMU USTERKA. MYŚLĄ ŻE... NIEZADOWOLONY ZDECYDOWANIE POLECAM (1) No i stało się - zajechałam pralkę! Dzwoniłam do kilku firm i robili problemy... GdyniAnka POLECAM! (1) Bardzo szybka i nie droga naprawa mojej lodowki, chcialabym miec w... Radek TA FIRMA TO JAKIŚ ŻART!!!!!! (1) Umówiłem się na naprawę lodówki, Pan zadzwonił i poprosił mnie o jej... S Dobry serwis pralki (1) Szybko, sprawnie i bardzo czysto. Polecam innym użytkownikom serwisu... Maciej Serwis OK. Polecam Wszystkim (1) Nie rozumiem negatywnych opinii pojawiających się na tej stronie. Już kilka... kina z gdańska bardzo slaba (2) Czekałam 3 dni na naprawę pralki, nikt nie przyjechał i nikt nawet nie... MJ totalny brak profesjonalizmu i brak kultury osobistej (1) dwa dni spedzilam w oczekiwaniu na serwis. za pierwszym razem pani na... wlascicielka zepsutej lodowki serwis szybszy niż pogotowie ratunkowe (1) Serwis przyjechał szybciej do naszych pralek niż pogotowie ratunkowe. Fachowa... Gdynianin super serwis (1) Polecam wszystkim,fachowe sprawne wykonanie usługi, bardzo miły pan,cena ok.... z lukaszewska Serwis z klasą (1) Wiele razy wzywałam fachowca do mojej pralki,nikt nie chciał mi pomóc.Wszyscy... Ula z Sopotu