Natalia - opinia
Myślałam, że prywatna szkoła rodzenia to fanaberia, ale dziewczyny nie zawiodły. Już po pierwszym spotkaniu wiedziałam, że to był dobry pomysł. Mój mąż jest bardziej zadowolony niż ja, ponieważ szczerość i otwartość położnych pozwala zrozumieć mu co go czeka na sali porodowej, dowiaduje się wielu rzeczy o roli ojca, a także może zadawać dosłownie każde pytanie i nigdy nie było zaskoczenia na twarzy położnej ani krytyki. W mojej opinii, jako przyszla matka, czuję się spokojniejsza, przygotowana to nowej roli, nie dotyczy mnie stres przedporodowy, jestem przygotowana na każdy scenariusz, jaki się może wydarzyć. Ponadto na maila otrzymuje się materiały, które pozwalają utrwalić wiedzę, dużo dodatkowych informacji, plan porodu, kompendium wiedzy o laktacji, porodzie, połogu, wyprawce do szpitala. Uważam, że przygotowując ten kurs, położne nie zapomniały o żadnej kwestii. Dzięki tym Paniom czuję się zaopiekowana, przygotowana i odstresowana. Myślę, że cena jest niższa niż oferowane usługi, ale to cecha typowo kobiecej firmy, ponieważ my, kobiety, zawsze sobie umniejszamy. Polecam wszystkim przyszłym rodzicom.