Gorąco polecam:) (2) Jestem świeżo upieczoną absolwentka:) Dzięki dokładności i cierpliwości Pana... Kursantka Marcelina POLECAM (2) W 100% polecam kurs Prawa Jazdy w szkole Awans! Pan Janek jest naprawdę... Asia Polecam ! znakomita nauka (2) Znakomita jakość nauki i jazd, bardzo dobry nauczyciel Pan Janek. Polecam... Rafał Morawski
NAPRAWDĘ POLECAM szkolenie u Pana Janka!! (2) Zdałem dziś egzamin ! Było to moje 2 podejście . Nie spodziewałem się... SebekB. Polecam ! (2) Jestem absolwentem szkoły Pana Jana. Muszę powiedzieć, że nauka tam była dla... Kamil P. Gorąco polecam!!! (1) Podobnie jak Pani poniżej, kurs ukończyłam w innej szkole, jednak miałam... Emi AWANS NA MEDAL ;-))) (1) Kurs prawa jazdy ukończyłam w innej szkole,ale wykupiłam dodatkowo 6 godzin... ANITA POLECAM (1) Bardzo goraco polecam NAUKE JAZDY AWANS !! Pan Jan przygotowuje ze zdajesz za... Grzegorz POLECAM SZKOLE PANA JANA- Dziekuje Panie Janie! (1) Jestem absolwentka Pana Jana sprzed ponad roku. Dzieki niemu jezdze pewnie,... Gosia Dorsz Instruktor na medal!!!!! (1) Pan Jan to wspaniały instruktor i cudowny człowiek!!!! Pełen... Jola Dziękuję Panie Janie (1) Powiem tak, „AWANS” nie był moją pierwszą szkołą jazdy. W... Radek F. Awans (1) Nie zostaje mi nic innego jak tylko polecic nauke jazdy u Pana Jana. Dzieki... Marcin W Polecam!! (1) Bardzo polecam. Instruktor nigdy nie podnosi głosu, jest zawsze opanowany i... Artur POLECAM! (1) POLECAM TĄ SZKOŁE JAZDY! CO PRAWDA PRAWO JAZDY ROBIłEM TAM Z 4 LATA TEMU... Piotr PASIEKA Gorąco polecam !!! (1) Szkoła jazdy "Awans" jest jedną z lepszych szkół nauki jazdy w... Łukasz K Awans (1) NAprawde gorąco polecam tę szkołe. Chodziłam na kurs do innego ośrodka ale... asik Awans (1) Gorąco polecamnauke jazdy"Awans"Oczekuje na odbiór prawka i jestem nie... Dorota Szymczak Najlepsza szkółka jazdy przynajmniej w 3Mieście (1) Gorąco polecam właśnie szkołe jazdy "AWANS". Instruktor wpaja do głowy każdy... Grażyna Klawon NAJLEPSZY!! (1) Dzięki p.Janowi zdałam za pierwszym razem ! rewelacyjna atmosfera...spokój i... Martinlix kurs (1) Bardzo skrupulanie przeprowadzony kurs, niczego w nim mi nie zabrakło.... Maciej Siedlecki