Szkoła Pływania Victoria

Nauka pływania

Gdynia, Armii Krajowej 22

Świetne podejście i super wiedza (1) Skorzystałem z pakietu lekcji indywidualnych i jestem bardzo zadowolony.... Michał Polecam wszystkim :) (1) Do nauki pływania podchodziłem sceptycznie, nawet bardzo. Zanim zacząłem... Staszowski Wojciech Zdecydowanie polecam pana Sławka (1) Zawsze z zazdrością patrzyłem na znajomych którzy potrafili pływać - ja za... Sebastian
Super trener dla dzieci (1) Mój synek nei lubił nawet myć głowy w wannie a dzięki Panu Sławkowi uwielbiał... mama Filipa Nauka pływania i przygotowanie od triathlonu (1) Zapisując się na lekcję do Szkoły Pływania Victoria prawie w ogóle nie... Tomasz Szustak W 100% polecam Sławka! (1) Każdemu kto chcę się nauczyć pływać od zera lub udoskonalić są technikę,... [K] opinia (1) serdecznie polecam zajEcia z p. Sławkiem, świetne podejście do dzieci i... s Wszystko dobrze (1) Super szkola. Profesjonalne podejscie do ucznia oraz ciekawe cwiczenia, jasno... Marcin niewyczerpane pokłady cierpliwości... (1) Gorąco polecam zwłaszcza osobom bojącym się wody - pan Sławek na pewno... matka K. - opinia (1) Sławek jest cudotwórcą, potrafił w bardzo krótkim czasie nauczyć pływać taką... K. Szczerze polecam!!! (1) Zajęcia prowadzone przez Pana Sławka to czysta przyjemność. Podejście do... Gosia REWELACJA (1) nauka pływania u Sławka naprawdę przynosi szybkie rezultaty. wiadomo ze po... zadowolony Nauka rodzinna - szybkie efekty (1) Wybraliśmy Szkołę Pływania Pana Sławka Wolniaka, ze względu na wysokie oceny... Katarzyna Bardzo dobre zajęcia. (1) Pan Sławomir jest świetnym trenerem. Prowadzone przez niego zajęcia pozwoliły... Jarosław. Mama pływaków - opinia (1) Gorąco polecam naukę u pana trenera Sławka. Świetny pedagog umiejący nawiązać... Mama pływaków Polecam (1) Lekcje u Sławka wraz z dozą samozaparcia spowodują, że pływanie stanie się... Adam Wojtek - opinia (1) wybierając naukę pływania dla syna kierowałem się opiniami z tego forum i... Wojtek Super Trener (1) Przełamał mojego dzieciaka lat 6 problemy z wejściem do wody. I teraz młoda... rebus ZDECYDOWANIE POLECAM!!!!!!!!!! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić zajęcia u Pana Sławka., niesamowicie... Julia Polecam (1) Zajęcia przeprowadzane w bardzo dobrej i przyjaznej atmosferze. Sławek... MG