Szkoła Pływania Victoria

Nauka pływania

Gdynia, Armii Krajowej 22

Polecam (1) Bardzo fajny trener! Dlaczego ? Bo oprócz wiedzy / umiejętności stosownych... monika Świetny trener (1) Wykupiliśmy z żoną naukę pływania u pana Sławka. Startowaliśmy od zera.... Michal Super trener, super nauczyciel! (1) Przed przyjściem do Sławka nie umiałem pływać kraulem, a przysłowiowa "żabkę"... Maciej
NAUKA PŁYWANIA (1) POLECAM, POLECAM I JESZCZE RAZ POLECAM, CZŁOWIEK NA ODPOWIEDNIM MIEJSCU,... grzegorz Opinia (1) Z całą odpowiedzialnością polecam Pana Sławka Wolniaka .JEst to osoba o dużym... Krzysztof Opinia (1) Polecam lekcje pływania z p. Sławkiem Wolniakiem ze względu na profesjonalne... Iza Polecam! (1) Serdecznie polecam naukę pływania u Sławka - nawet w przypadku gdy głęboka... Marta super TRENER !!!! (1) POLECAM Pana Sławomira , mój synek trenuje u niego i jestem bardzo, bardzo... mama Darka POLECAM !!! (1) Serdecznie polecam ! Profesjonalne prowadzenie zajęć, miła atmosfera, bardzo... Sławek Świetna nauka pływania - dziecko jest zachwycone (1) Bardzo polecam naukę pływania z Panem Sławkiem. Moje dziecko bardzo polubiło... Kate RZETELNY TRENER (1) Po pierwszej serii zajęć mogę z pownością powiedziedzieć że pan Sławek jest... Piotr Polecam !!! (1) Serdecznie polecam naukę pływania u Pana Sławka, bardzo dobre podejście do... Dorota super (1) Polecam tego trenera , podejście do dzieci super, moje dziecko uwielbia te... Iwona warto się uczyć (1) Warto się uczyć pływać i doskonalić technikę pływania w każdym wieku;... Hanna Baranowska Szybko zauważalne efekty (1) Polecam lekcje z Sławkiem Wolniakiem. Przyjazna i miła atmosfera. Całkowity... Anna Zdecydowanie polecam !!! (1) Nasz syn trafił do Pana Sławka bardzo zaniedbany przez swoją trenerkę w... SL NAPRAWDĘ WARTO (1) Mamy dwójkę dzieci trenujących pływanie w klubie.U Pana Sławka Wolniaka... Michał Polecamy (1) Nasz ośmioletni syn od sierpnia tego roku zaczął doskonalić swoje... Marta Polecam! (1) Bardzo miły kontakt i bezstresowe prowadzenie zajęć. Pełen profesjonalizm i... Łukasz Magda - opinia (1) polecam wszystkim chcącym się nauczyć pływać lub doskonalić to co już... Magda