Szkoła Pływania Victoria

Nauka pływania

Gdynia, Armii Krajowej 22

Szymon - ocena (1) Bardzo polecam profesjonalna nauka w dobrej atmosferze Szymon Łuki - opinia (1) Polecam. Pełen profesjonalizm, wyrozumiałość i elastyczność. Efekty treningu... Łuki Robert - opinia (1) Do szkółki Pana Sławka zapisałem się gdy ledwo utrzymywałem się na... Robert
Maciek M. - opinia (1) Polecam wszystkim chcącym się nauczyć pływać od podstaw jak i tym już... Maciek M. Ewa Martusewicz - opinia (2) Wysoki poziom nauczania, indywidualne podejście oraz anielska cierpliwość... Ewa Martusewicz Lukasz - opinia (1) Sławek to świetny fachowiec, umiejętnie łączy naukę techniki z pracą nad... Lukasz Ada - opinia (1) Wysoki poziom nauki, trafne i cenne uwagi techniczne. Zajęcia prowadzone... Ada Wojtek - opinia (1) Bardzo dobry poziom nauki pływania. Trener Sławek podchodzi do każdego... Wojtek Najlepsza szkoła pływania! (1) Intensywne zajęcia od pierwszej minuty + indywidualne podejście do każdego =... ag. Polecam Trenera Sławka (1) Witam, Polecam wszystkim Trenera Sławomira, super podejście, duża wiedza i... Krzysztof Absolutnie polecam Sławka! (1) Kochani, chciałabym polecić Wam absolutnie z całego serca szkołę pływania... Ania Nauka pływania dla wymagających (1) Swoją opinie rozpocznę od tego, że bardzo słabo pływałem za nim trafiłem do... Jarek Szkoła godna polecenia! (1) Polecam zajęcia w szkole u Sławka. Profesjonalne podejscie. Elastyczne... Krzysiek Zdecydowanie polecam!!!! (1) Polecam zajęcia u Sławka nie tylko dla początkujących. Ja mialem okazję... Kuba Polecam Sławka (1) W 100% polecam nauki u Sławka Wolniaka. W pełni profesjonalnie i w bardzo... Jose Super trener - Polecam Sławka (1) Początki mojej nauki pływania nie były proste. Byłem początkującym uczniem.... Rafał Polecam (1) Na początku nie wierzyłem, że nauczę się kiedykolwiek pływać. Niestety lęk... Maciej Polecam (1) Zajęcia ze Sławkiem w znacznym stopniu poprawiły moje umiejętności pływackie.... Tomek Dobry trener z fajnym podejściem (1) Dzięki Sławkowi zaczęłam pływać po wielu latach. Miły, mądry i wymagający... Aga Polecam (1) Polecam Sławka. Atmosfera na treningu bardzo dobra. Elastyczne godziny... Jacek