Aleksandra - ocena (1) Właśnie ukończyłam drugi kierunek w tej szkole. Szczerze? Nie ma lepszej... Aleksandra Monika - ocena (2) Lepszego miejsca dla naszego dziecka nie mogliśmy znaleźć. Przytulnie i... Monika Lucy - ocena (2) Ciepłe, opiekuńcze Ciocie. Dużo kreatywnych zajęć plastycznych. Dzieci zadbane. Lucy
Kateryna - ocena (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy  jak i instruktora Pana Wojciecha... Kateryna Eryk - ocena (1) Polecam przygotowania do matury z matematyki. Eryk Aleksandra - ocena (1) Wróciłam na szkolenie z prawa jazdy po kilku latach od wcześniejszej próby.... Aleksandra Joanna - ocena (1) Zajęcia są "szyte na miarę", prowadzone w bardzo przyjaznej i motywującej... Joanna Ania - ocena (1) pedagogika bardzo przydatna.atmosfera niezwykle sympatyczna.Polecam Ania Angelika - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem szkołę nauki jazdy rondobis ! Egzamin na kat.D... Angelika Helena - ocena (1) Bardzo dobra szkoła jazdy! Bardzo miła i kulturalna obsługa. Przyjemne... Helena Oleksandra - ocena (1) Dzień dobry, polecam OSK Speed. Brałam jazdy dodatkowe, i zdałam egzamin za... Oleksandra Zielona Kraina Montessori - ocena (2) Nasze przedszkolaki od roku mają zajęcia z Panią Ingą, Zajęcia prowadzone są... Zielona Kraina Montessori Monika - ocena (1) Polecam to przedszkole Monika Patrycja - ocena (2) Polecam z całego serca! Ciepła, domowa atmosfera. Przemiłe, empatyczne... Patrycja Rodzic - ocena (1) Odradzam jako rodzic bardzo mocno !!! Że względu na dyrektorkę nie miła i... Rodzic Katarzyna - ocena (1) Jestem bardzo szczęśliwa ,że trafiłam do tej szkoły . Dzięki naukom w... Katarzyna Estera - ocena (2) Pani Daria super, egzamin zdany za pierwszym razem!! Estera Sylwia W - ocena (2) Szczerze polecam OSK Alpina! Pan Kamil - instruktor ideał. Nauczy jeździć... Sylwia W Kasia - ocena (1) Polecam instruktora Pana Mariusza! Wcześniej chodziłam do innej szkółki, na... Kasia Basia - ocena (1) Szkoła godna polecenia . Świetna młodzież , coraz fajniejsi , angażujący się... Basia