Mama - ocena (1) Moje dziecko w tym roku kończy przygodę z przedszkolem. Z całego serca... Mama Lena - ocena (1) Po jazdach i teorii z Panem Tomkiem nie da się być nieprzygotowanym do... Lena Maksymilian G. - ocena (1) https://www.trojmiasto.pl/Nauka-Jazdy-Zbyszek-o76831.html Maksymilian G.
Marta - ocena (1) Z całego serca polecam szkołę i jazdy z Panią Renatą :) jest wymagająca na... Marta Martyna - ocena (1) Przedszkole jest miejscem przyjaznym, nauczycielki są zaangażowane w zajęcia... Martyna Piotr - ocena (2) Jestem bardzo zadowolony zawsze kiedy poprosiłem o jazdy dostałem termin, a... Piotr Natalia - ocena (1) Polecam. Córka uczęszcza do przedszkola 3 rok. Natalia Patrycja - ocena (1) Bardzo polecam instruktora Dariusza Chabrowskiego. Miła, bezstresowa... Patrycja Paulina - ocena (1) Szkoła godna polecenia. Bardzo dobre wyposażenie sal. Możliwość kształcenia... Paulina Karolina - ocena (1) Najlepsza szkoła w mieście! Świetna kadra, doskonałe podejście do ucznia.... Karolina Polina Ershova - ocena (2) Chodziłam do tej szkoły językowej razem z moją siostrą parę lat temu, mogę... Polina Ershova Ania - ocena (1) uczelnia swietna , mozna z czystym sumieniem polecic.poziom spoko Ania Martyna - ocena (1) Egzamin zdany wszystko zawdzięczam panu Czesiowi oby więcej takich... Martyna deedee0075@gmail.com - ocena (1) Wspaniale przedszkole, w którym stosowana jest metoda Montessori. Moje drugie... deedee0075@gmail.com Werka z Gdyni - ocena (1) Fantastycznie i profesjonalnie prowadzony. Super sprzęt, zaangażowanie i... Werka z Gdyni Julia - ocena (1) Świetny kurs! Bardzo polecam jazdy z Panem Łukaszem! Julia agata - ocena (1) mam dwoje dzieci ktore uczeszczaja do NWS od grudnia 2020 corka zaczela majac... agata Kacper W - ocena (1) Super szkółka do nauki jazdy! Bardzo przyjemna teoria z Panem Andrzejem,... Kacper W Mama pierwszaka - ocena (1) Magellanum to miejsce, gdzie każdy uczeń może wyrażać swoje zdanie, pytać i... Mama pierwszaka Emilia - ocena (1) Świetna szkoła jazdy! Od momentu zapisania się na kurs aż do zdania egzaminu... Emilia