Ania - ocena (2) Polecam szeroką ofertą edukacyjna Ania Oliwia - ocena (1) Serdecznie polecam! Szczególnie najlepszego instruktora - pana Waldka,... Oliwia Daga - ocena (1) Bardzo dobra szkoła ze świetnym zapleczem pedagogicznym! Uczą tu nauczyciele... Daga
Marcin - ocena (1) Polecam kurs na kat. C. Kilka samochodów różnej wielkości i kursant na każdym... Marcin Alina Jasinska - ocena (2) For the past few months, Ive been working on getting my C1 advanced... Alina Jasinska Hubert - ocena (1) Śmiało mogę polecić biuro Australia Study, odpowiadali rzeczowo na wszystkie... Hubert Zofia - ocena (1) Pełen profesjonalizm! Instruktor przemiły, wyrozumiały, widać oraz słychać,... Zofia Justyna - ocena (1) W ubiegłym roku korzystałam z trzech kursów w Anatomic. Za każdym razem byłam... Justyna Ireneusz Bieszka - ocena (1) Profesjonalny ośrodek. Instruktorzy są bardzo cierpliwi, uprzejmi oraz... Ireneusz Bieszka Alicja - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam skorzystanie z usług Australia... Alicja Łukasz - ocena (1) Chcesz zdać to idź do Herkulesa, Proste Łukasz Marta - ocena (1) Chciałam polecić Akademię Prawa Jazdy jak i instruktora Michała... Marta Dorota - ocena (1) Wspaniala Kadra w grupie córeczki, Panie wychowawczynie doknały wszelkich... Dorota Stanisław - ocena (2) Bardzo dobre wykłady teoretyczne jak i same jazdy prowadzone przez pana... Stanisław Katsiaryna - ocena (1) Serdecznie polecam szkołę nauki jazdy GDprawko. Szczególnie Pana Tomasza,... Katsiaryna Tomasz Kunc - ocena (1) Bardzo dziękuję Panu Michałowi Cieplińskiemu za przygotowanie mojej córki... Tomasz Kunc Bartosz - ocena (1) Bardzo dobra opieka. Bartosz Bartosz - ocena (1) Do przedszkola uczęszcza dwoje naszych dzieci. Jesteśmy zadowoleni. Bartosz Polecajacy - ocena (1) Bardzo dobra oferta szkoły uczącej w języku angielskim. Niewielkie grupy... Polecajacy Tomasz G. - ocena (1) Dzięki profesjonalnemu instruktażowi Pana Michała Cieplińskiego zdałem... Tomasz G.