Amelia Matera - ocena (1) Z wielką przyjemnością chciałabym polecić szkółkę Akademia Prawo Jazdy oraz... Amelia Matera Daniel - ocena (1) Szkoła bardzo profesjonalna i przyjazna dla kursantów. Starają się dopasować... Daniel Patryk - ocena (2) Bardzo szybcie i profesjonalne nauczenie, samochód zadbany praktycznie jak... Patryk
Basia - ocena (2) Serdecznie polecam ELKE profesjonalnie podejście, instruktorzy Wojtek bardzo... Basia Jan Popławski. - ocena (1) Polecam szkolenie. Dobre, szybkie terminy zajęć praktycznych. Teorię robiłem... Jan Popławski. Natalia Chm - ocena (1) Bardzo polecam szkołą Aya.Zajęcia odbywały się w przyjaznej,koleżeńskiej... Natalia Chm Anna - ocena (1) Indywidualne podejście do klienta - mogłam kurs odbyć on-line, co bardzo mi... Anna Justyna L. - ocena (1) Wspaniała szkoła z cudowną Panią Patrycją jako lektorką. Serdecznie polecam.... Justyna L. Kasia - ocena (1) Szkola spelnia moje oczekiwania, jestem zadowolona z zajec Kasia Kamil - ocena (2) Z czystym sumieniem polecam szkołę nauki jazdy rondobis i jazdy szkoleniowe u... Kamil Damian - ocena (1) Bardzo merytoryczne szkolenie z LinkedIn. Bardzo dobry kontakt z Panią Sandrą... Damian (rodzice ucznia kl. 1) - opinia (3) Dzień dobry. Myślę, że nie ma co wiele opisywać z naszej i syna strony, iż w... (rodzice ucznia kl. 1) M. - ocena (2) Nie przeszkadzają nam nawet zbyt małe klasy. Mój syn nigdy nie miał z tym... M. Rodziciele - ocena (2) Moi synowie chodzą do tej szkoły i jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona.... Rodziciele Katarzyna W. - ocena (2) Zapisując się do Magellanum, nie spodziewałam się, że nauka może być tak... Katarzyna W. Krzysiek - ocena (1) Ciekawa Uczelnia, fajni i profesjonalni wykładowcy, i wspaniała atmosfera!... Krzysiek Wiktor - ocena (1) Świetne miejsce do nauki i zabawy. Ferie i urodziny zrobione na medal:... Wiktor Oliwia - ocena (1) Egzamin z Panią Anną Zerką to czysta przyjemność, pełen profesjonalizm,... Oliwia Oliwia - ocena (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy ale szczególne podziękowania kieruję do... Oliwia Ola - ocena (1) bardzo dobry poziom. ciekawe zajęcia Ola