Basia - ocena (1) Szkoła godna polecenia . Świetna młodzież , coraz fajniejsi , angażujący się... Basia Marcin Bąkowski - ocena (1) Zdecydowanie polecam tą szkółkę nauki jazdy. Pan instruktor Krzysztof... Marcin Bąkowski Mateusz - ocena (2) polecam bardzo profesjonalnie w milej atmosferze ;) Mateusz
Marta - ocena (1) Rzadko wystawiam negatywne opinie ale "szkoły" Żak na prawdę nie polecam.... Marta Daria Mąkos - ocena (1) Bardzo polecam ten ośrodek szkoleniowy, nauczyciele bardzo rzetelnie... Daria Mąkos Staś - ocena (1) Bardzo dobry kurs opinie nie kłamią, wykłady bardzo rzetelnie prowadzone, tak... Staś Kaśka - opinia (2) Szkoła pełna zakazów i nakazów. Duża ilość nauczycieli pracujących od... Kaśka Anna Jędrzejewska - ocena (2) Moi Drodzy, W końcu po wielu latach trafiłam do szkoły językowej, w której... Anna Jędrzejewska Amelia - ocena (1) Szkoła jest genialna wraz z nauczycielami. Rewelacyjne podejście do młodzieży. Amelia Tomasz - ocena (1) Wszystko na najlepszym poziomie. Szkoła dobrze organizuje zajęcia, czesne... Tomasz Maria Gren - ocena (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy. Trafiłam do nich z polecenia,nie zaluje ze do... Maria Gren Maria Gren - ocena (1) Miałam 4 egzaminatorów i przy każdym czułam się bardzo niekomfortowo,ale jak... Maria Gren Karolina R - ocena (1) Polecam ośrodek szkoleniowy dla przyszłych kierowców AS. Jedna z najlepszych... Karolina R Gracjan - ocena (1) Po upływie czasu jestem w stanie stwierdzić że pan Grzegorz Formella to jeden... Gracjan Karolina - ocena (1) Wspaniała, zaangażowana kadra. Podejście do nauki stawiające nie oceny i... Karolina Karolina - ocena (1) Super przedszkole z mega infrastrukturą i kadrą. Polecam! Karolina Monika - ocena (1) Po przeczytaniu opinii na trójmieście zgłosiłam się do Delty na jazdy... Monika Grzegorz Dybizbański - ocena (1) Chciałbym wyrazić niesamowitą pochwałe dal Pani Żanety poleconej przez moją... Grzegorz Dybizbański Weronika Malinowska - ocena (1) Z całego serca polecam instruktora Tomka. Ma nieskończone pokłady... Weronika Malinowska Ewa - ocena (1) Słaba szkoła, edukacja na bardzo niskim poziomie. Ogromne problemy... Ewa