Stanisław W - ocena (1) Serdecznie polecam OSK Delta. Miałem przyjemność jeździć z Panem Tomkiem,... Stanisław W Jan Krasowski - ocena (1) Z całego serca polecam tą szkółke. Akademia Prawa Jazdy oraz instruktorzy... Jan Krasowski Nikola w - ocena (1) Bardzo polecam szkółkę fajnie prowadzone wykłady dobrze przygotowana 1 pomoc... Nikola w
Julia - ocena (1) Bardzo polecam - zdałam teorię i praktykę za pierwszym razem! Teoria... Julia Mako - ocena (1) Bardzo polecam naukę jazdy Zbyszek, szczególnie pana Mariusza. Przygotował... Mako Jola - ocena (1) Świetna uczelnia, kompetentni wykładowcy i pomocne Panie w dziekanacie. Polecam Jola Mikolaj Mikulski - ocena (1) Polecam serdecznie zdane za 2 razem Pan Tomasz profesjonalny instruktor z... Mikolaj Mikulski Maja - ocena (1) Zdane celująco, polecam Pana Michała Cieplińskiego, najlepszy instruktor w... Maja Piotr - ocena (1) Wykłady prowadzone przez Pana Stanisława bardzo profesjonalnie oraz ciekawie.... Piotr Ksawery - ocena (1) Zdane za pierwszym razem dzięki wskazówkom i przeszkoleniu instruktora, na... Ksawery Izz - ocena (1) Teoria z Panem Wojtkiem to przyjemność: wszystkie zagadnienia przedstawione w... Izz Katarzyna Słoboda-Głowacka - ocena (1) Opinią dotyczy żłobka w Alchemia II. Jesteśmy zachwyceni placówką. Największą... Katarzyna Słoboda-Głowacka Grzegorz Ryś - ocena (1) Egzamin zdany za pierwszym razem. Bardzo fajnie się tutaj uczyło jazdy,... Grzegorz Ryś Karolina - ocena (1) Szkółka dobra, fajnie przeprowadzane wykłady, ciekawe i przyjemne.... Karolina Maciej - ocena (1) Bardzo polecam Pana Michała Cieplińskiego. Choć kurs miałem zdany w innym... Maciej Martyna - ocena (1) Gorąco polecam szkołę jazdy GDprawko! Czułam się bardzo dobrze przygotowana... Martyna Stanisław - ocena (2) Nie ma lepszego miejsca dla dziecka!!! :) Stanisław Patrycja - ocena (1) Bardzo polecam - szczególnie instruktora Pana Wojciecha Szyszkowskiego!... Patrycja Olga - ocena (1) Z całego serca polecam tę szkołę! Czujemy się tam jak w domu, ale przede... Olga Kinga - ocena (1) Bardzo polecam szkółkę! Szczególne podziękowania dla Pana Zbyszka, Andrzeja... Kinga