Kinga - ocena (1) Bardzo polecam szkółkę! Szczególne podziękowania dla Pana Zbyszka, Andrzeja... Kinga Natalia - ocena (2) Uwielbiałam jazdy z Panem Romanem i zdecydowanie będę tęsknić za tymi... Natalia Błażej - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować całej kadrze Rondobisu, za mile spędzony... Błażej
Mateusz - ocena (1) Bardzo profesjonalne i merytoryczne podejście do nauki zarówno ze strony... Mateusz Kinga - ocena (1) Kończę magistra w tym roku i bardzo się cieszę że wybrałam ta uczelnie. Duża... Kinga Joanna - ocena (1) Szkoła jazdy Delta zdecydowanie zasługuje na najwyższą ocenę. Doświadczenie,... Joanna Szymon - ocena (1) Zdane za pierwszym razem dzięki panu Tadeuszowi S. Z czystym sumieniem mogę... Szymon Robert G - ocena (1) Polecam wszystkim szkołę nauki jazdy Zbyszek, egzamin na kat. C zdany za... Robert G nie polecam - ocena (1) Bardzo złe, radzę unikać. Za wiele dzieci, za mało nauczycieli. Niedasizm.... nie polecam Anna - ocena (1) Z ręką na sercu mogę polecić najlepszego instruktora na jakiego mogłam... Anna tosia - ocena (1) Wszystkim chcącym nauczyć się jeździć w spokojnej i przemiłej atmosferze... tosia Grzegorz - ocena (2) Kat B+E. Polecam z czystym sumieniem. Super kontakt z biurem i fajna... Grzegorz Lena - ocena (1) Cudowna szkoła zmieniłam szkołę na tą(wcześniej byłam w prywatnej i było... Lena Grzegorz Onoszko - opinia (2) Szkoła choć mała to może dzięki temu ma rodzinną atmosferę. Bardzo dba o... Grzegorz Onoszko Cherry Moon - ocena (1) Nie miła atmosfera, bardzo niski poziom nauczania, niektórzy nauczyciele są... Cherry Moon rubi - ocena (1) super wykładowcy rubi Klaudia K. - ocena (1) Bardzo dziękuję Pani Patrycji i Panu Zbyszkowi za doprowadzenie mnie... Klaudia K. Tadeusz - ocena (1) Wrażeń niestety nie mam żadnych związanych z tą uczelnią. Tadeusz Piotr - ocena (1) Świetna szkółka, szczególnie polecam panią Izę Piotr Michał - ocena (2) Polecam tą szkołę językową. Profesjonalne podejście do kursanta, miła... Michał