Bartek - ocena (1) Bardzo polecam Pana Krzysztofa Chejmanowskiego, dobrze przygotował mnie do... Bartek Iza - ocena (1) Polecam  ze względu na profesjonalną opiekę i edukację, bogatą ofertę zajęć... Iza Ania - ocena (1) Wspaniałe przedszkole. Świetnia atmosfera i zaangażowanie nauczycieli.... Ania
Piotr - ocena (2) Wszystko super, obsługa w biurze pomocna w zalatwieniu sprawy, a instruktorzy... Piotr Piotr - ocena (1) Fajne miejsce z zaangażowaną i kreatywną kadrą. Zajęcia zawsze zgodnie z... Piotr T.Z. - ocena (1) Serdecznie polecam Panią instruktor Katarzynę Roman-Gańczak. Najlepszy... T.Z. Magda - ocena (1) Rewelacyjne miejsce dla maluszków! Moja córka, która jest bardzo wrażliwa... Magda Mateusz - ocena (1) Szkoła z bardzo fajnymi, normalnymi nauczycielami. Dużo ciekawych zajęć poza... Mateusz - - ocena (2) dyrektor nie zajmuje sie realnymi problemami uczniow, wszystkie ich prosby nt... - AB - ocena (2) Ciekawe zajęcia. AB zadowolony rodzic - ocena (1) fajni, zaangażowani nauczyciele, dużo możliwości rozwijania pasji uczniów -... zadowolony rodzic Ola - ocena (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy zarówno pod względem merytorycznym jak i... Ola Martyna - ocena (1) Świetne, kameralne miejsce i miłe Panie nauczycielki! Codziennie zajęcia... Martyna Karolina - ocena (1) Szkola nastawiona na ucznia i dbająca o jego zainteresowania oraz zwracajaca... Karolina madzia - ocena (1) Z calego serca polecam Akademie Prawa Jazdy, wszystkie kursy odbywaly sie w... madzia Nikola Tomasik - ocena (1) Super ludzie pracują w biurze, i Pani Emilka niesamowicie tłumaczy. Polecam z... Nikola Tomasik Malgorzata - ocena (1) Najlepsze miejsce dla naszego dziecka. Pełen szacunek, cisza, spokój Malgorzata Karlistka - ocena (1) Polecam, polecam i jeszcze raz polecam. Najlepsza szkoła w Trójmieście. Mam... Karlistka Oskar - ocena (1) Bardzo polecam instruktora Rafała. Zdane za 1 razem Rzetelne i sumienne... Oskar Katarzyna Kol. - ocena (1) Bardzo dziękuję instruktorowi Januszowi Piotrowskiemu za profesjonalne i... Katarzyna Kol.