Artix - ocena (2) Gorąco polecam Panią instruktor Asię! Najlepsza w całym Trójmiescie, lepszej... Artix Daria Monkiewicz - ocena (1) pan Andrzej najlepszy instruktor, kurs minął w bardzo przyjemnej atmosferze,... Daria Monkiewicz Mariusz - ocena (1) Zdecydowanie polecam szkołę elcar. na prawo jazdy zdecydowałem się dosyć... Mariusz
Bartosz Krzysztof - ocena (1) Bardzo polecam pana michała, bardzo dobry instruktor, prawo jazdy zdane za... Bartosz Krzysztof Kacper - ocena (1) świetna szkoła jazdy, profesjonalne podejście. Miałem jazdy z Arturem. Polecam! Kacper Bartosz - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z przygotowania do egzaminu przez pana Rafała.... Bartosz Uczennica - ocena (1) W tej szkole zawsze jest miło Uczennica Paweł - ocena (1) Polecam z całego serca! Nauka jazdy z Krzysztofem Chejmanowskim to czysta... Paweł Ola - ocena (1) Cieplutko polecam szkołę, super instruktorzy, wszystko dokładnie wyjaśnione i... Ola Dorota - ocena (1) super ośrodek!! Pan Ireneusz najlepszy dziękuję za czas i cenne wskazówki!... Dorota Fajnypl2000 - ocena (1) Bardzo polecam jazdy z Maciejem Glouszek Fajnypl2000 Sylwia - ocena (1) Jestem słuchaczka LaManchy od 6 lat i jestem bardzo zadowolona z decyzji, że... Sylwia Kacper.Z - ocena (1) Szkoła na bardzo wysokim poziomie Dowolność terminów oraz komunikacja na... Kacper.Z Anastazja - ocena (1) Polecam serdecznie ta szkołę. Jestem bardzo zadowolona z lekcji i formy ich... Anastazja Alicja - ocena (1) "Fajowe miejsce" tak twierdzą moje dzieci zachwycone całą załogą polecam z... Alicja Jędrzej - ocena (1) Zdecydowanie polecam Pana Rafała jako instruktora jazdy. Jego profesjonalizm,... Jędrzej Paweł - ocena (1) Szybki kurs teoretyczny. Bardzo polecam instruktora Rafała, który świetnie... Paweł Rodzic - ocena (1) Miła rodzinna atmosfera :) najmilsze Ciocie jakie sobie można wyobrazić.... Rodzic Małgorzata Szplet-Wrocław - ocena (2) Do Golden English trafiłam w sierpniu 2024r. z wielkimi obawami , czy podołam... Małgorzata Szplet-Wrocław Basia - ocena (1) Serdecznie polecam ten ośrodek szkolenia kierowców, a w szczególności Pana... Basia