Liliana - ocena (1) Pan instruktor Łukasz Oleksiak przygotował mnie bardzo dobrze do egzaminu,... Liliana Gosbrz@gmail.com - ocena (1) Polecam z calego serca. Duzo dodatkowych zajęc, codzienne spacery.... Gosbrz@gmail.com Karolina Kempa - ocena (2) Zdecydowanie polecam ! Jakość i profesjonalizm to słowa, które dobrze opisują... Karolina Kempa
Ewa - ocena (1) ze swojej strony nie polecam, część teoretyczna przeszła sprawnie, jaki... Ewa Igor - ocena (1) Zapisanie się na ich kurs był dobrą decyzją. Zajęcia prowadzone przez świetną... Igor Maja - ocena (1) Jeśli szukacie dobrej szkoły jazdy, w której poczujecie się bezpiecznie i... Maja Patrycja M - ocena (2) Żłobek Toddlers to naprawdę wspaniałe miejsce dla maluchów, które... Patrycja M Filip M - ocena (2) Przedszkole, do którego uczęszcza moje dziecko, zasługuje na moją wyjątkowo... Filip M Wolne miejsce dla dzieci w przedszkolu Przymorze (1) Drodzy Rodzice! Publiczne Przedszkole Nr 54 "Fantazja" na Przymorzu ma... Mama Antka kamila - ocena (1) Najlepszy wybór jaki mogliśmy dokonać dla naszego synka. Panie cudowne. Nic,... kamila Ola - ocena (1) Córka bardzo lubi tę placówkę. Zaangazowanie panie, ktore pomagaja w... Ola Joanna - ocena (1) Bardzo polecam! Teoria zdana za pierwszym razem na 100% Bardzo przyjemne i... Joanna Dorota - ocena (1) Bardzo fajne przedszkole! Ciocie są bardzo miłe i mają w sobie dużo ciepła... Dorota Oliwier - ocena (2) Z całego serca polecam instruktora pana Macieja Glouszaka. Wspaniały i... Oliwier Oliwier - ocena (1) Serdecznie polecam instruktora pana Czesława. Niezapomniana atmosfera w... Oliwier Ola - ocena (1) Nie zapeszając, bardzo przytulna, bliskosciowa placowka. Adaptacja zgodnie z... Ola Rodzic - ocena (1) To jest placówka, która wbrew nazwie, niestety zapewnia stres rodzicom oraz... Rodzic Arek - ocena (1) Szukasz szkoły by zrobić kat C C+E to tylko ta szkoła ,przygotują cię... Arek Korepetycje (8) Zapraszam na korepetycje z fizyki, matmy, biologii. Tanio, mam nadzieję, że... Kasieńka Paula S. - ocena (1) Dwa lata współpracy, od najmłodszej grupy po starszaków( Misie). Czyste,... Paula S.