Małgosia - ocena (1) Gorąco polecam , Pani Dorotka, Pani Kaja i Pani Asia to najcudowniejsze... Małgosia Laura - ocena (1) Niesamowicie Polecam! Ośrodek szkolenia na wysokim poziomie, doświadczony... Laura Daniel - ocena (1) Najlepszy żłobek w Gdyni . Życzliwe i miłe Panie które z serca zajmują się... Daniel
Kinga B. - ocena (1) Rewelacyjny poziom, wysokie zaangazowanie w opiekę nad dziećmi. Polecam! Kinga B. Żaneta - ocena (1) Bardzo sprawnie i rzetelnie został zorganizowany transport męża z Francji do... Żaneta Oliwia - ocena (1) Serdecznie polecam te szkole, mimo wiele zwątpień i obaw za pomocą wyjątkowo... Oliwia Karol - ocena (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Dobrze uczą na egzamin. Karol AG - ocena (1) świetna szkoła, super społeczności i nauczyciele. Poziom nauczania bardzo wysoki AG Nikola - ocena (1) Z całego serca polecam całą szkołę Alfa! Od teorii po praktykę! Bardzo dobra... Nikola Katarzyna - ocena (1) Świetna szkoła! Polecam! Łatwa teoria i świetni instruktorzy w praktyce. Katarzyna Mikołaj - ocena (1) Jestem bardzo roztrzepana osobą i bardzo podatna na stres, a mimo tych... Mikołaj Zuzia - ocena (1) OSK Delta to był najlepszy wybór , mimo że prowadzenie auta było dla mnie... Zuzia Dominika M - ocena (1) Polecam serdecznie! Po ośmiu latach i braku prób podejścia do egzaminu... Dominika M Marek - ocena (1) Dla nie lubiących czytać opinii : Zdecydowanie polecam Dla lubiących czytać... Marek JG - ocena (1) Jeździłam z panem Arturem. Nie mogę sobie wyobrazić lepszego instruktora.... JG anonimowy - ocena (1) Polecam, bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu️ anonimowy Ania - ocena (1) Świetne lekcje jazdy z Panem Arturem, dużo cierpliwości i cennych rad,... Ania Marta - ocena (2) W Metamorfozie ukończyłam szkołę sterylizacji medycznej. Jestem bardzo... Marta Dominika - ocena (1) Bardzo polecam! Jazdy miałam z instruktorem Arturem - najlepszy instruktor... Dominika N - ocena (1) Bardzo polecam! Egzamin zdany za pierwszym razem, bez żadnych problemów.... N