Marta - ocena (2) W Metamorfozie ukończyłam szkołę sterylizacji medycznej. Jestem bardzo... Marta Dominika - ocena (1) Bardzo polecam! Jazdy miałam z instruktorem Arturem - najlepszy instruktor... Dominika N - ocena (1) Bardzo polecam! Egzamin zdany za pierwszym razem, bez żadnych problemów.... N
Misia - ocena (1) Baaaardzo polecam! Jazdy z panem Arturem bardzo dokładnie przygotowały mnie... Misia Maiia - ocena (1) Jeździłam z instruktorem Arturem. Bardzo dobrze mnie przygotował, miła... Maiia Victor - ocena (1) Zajęcia praktyczne z nauki prawa jazdy miałem u Artura. Był to mile spędzony... Victor Karolina - ocena (1) świetna szkoła jazdy, wykłady minęły przyjemnie i szybko, teoria zdana za... Karolina Katarzyna - ocena (1) Serdecznie polecam Pana Janusza :)) Człowiek o złotym sercu. Tak się balam... Katarzyna Cezary Gorczyca - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do całego kursu, serdecznie polecam Pana... Cezary Gorczyca Mama absolwentki - opinia (2) Wrażenia bardzo na plus. Klasy nie przepełnione, nauczyciele starają się... Mama absolwentki Roksana - ocena (1) Super atmosfera, bardzo polecam Roksana Stanisław Szerszeń - ocena (1) Polecam bardzo, świetna szkółka jazdy! Serdecznie rekomenduje instruktora... Stanisław Szerszeń Anna - ocena (1) Żłobek godny polecenia. Super ciocie które dają bardzo dużo miłości dziecią.... Anna Ola K - ocena (1) Polecam serdecznie szkołę jazdy "Zielony Listek". Szczególnie instruktorkę... Ola K Rozczarowana - ocena (1) Tragedia na czele z dyrektorką. Rozczarowana Angelina - ocena (1) Super jakościowa informacja, miła atmosfera polecam:) Angelina Dorota - ocena (1) Szkolenia bardzo profesjonalne i oparte na doświadczeniu i wiedzy... Dorota Iwona - ocena (2) Szkoła godna polecenia . Bardzo dobrze przygotowują Iwona Andrzej - ocena (1) Profesjonalizm pod każdym tego słowa znaczeniu. Andrzej Karol - ocena (1) Polecam całym sercem! Z różnych względów to już trzecie przedszkole do... Karol