Beata - opinia (1) Dwa niedaleko położone siebie oddziały, dla maluchów i starszaków. Młodszy... Beata Aleksandra - opinia (1) Cudowni instruktorzy Paweł Krupa i Michał Ciepliński przygotowali mnie do... Aleksandra Julia - opinia (1) Polecam bardzo Akademię Prawa Jazdy. W szczególności instruktorów Michała... Julia
Iryna - opinia (1) Polecam! Nauka jazdy trwała idealnie, wczoraj zdałam za pierwszym razem. Iryna Łukasz - opinia (1) Współpraca z instruktorem Rafałem przebiegała fenomenalnie. Dobra atmosfera i... Łukasz Ania - opinia (2) Najlepsze polkolonie jakie można sobie wymarzyć. Syn jest zachwycony... Ania Mariola - opinia (1) Polecam naukę w tym miejscu. Dawka fachowej wiedzy, w bardzo miłej jak i... Mariola Mirek - opinia (1) Jestem naprawdę milo zaskoczony nauką w tym miejscu. Bardzo polecam. Kadra... Mirek Monika - opinia (1) Bardzo polecam szkole rondo bis w Rumi i z czystą przyjemnością polecam Pana... Monika k. zukowska - opinia (1) dzięki panu zygmuntowi egzamin w word zdałam za 1 razem k. zukowska Sylwia - opinia (1) Serdecznie Polecam Rewelacyjny Ośrodek Szkolenia Kierowców! Trafiłam na jazdy... Sylwia Kossy - opinia (1) Wysoki poziom i dobrze przygotowani nauczyciele; elastyczni w ustalaniu... Kossy Ilona - lat 60 - opinia (1) Super szkoła językowa. Od czterech lat korzystam z indywidualnego nauczania... Ilona - lat 60 Waldemar - opinia (1) Bardzo kompetentna kadra. Polecam Waldemar Magdalena - opinia (1) Z całego serca polecam szkołę językową Tutoria!!! Nauczanie na najwyższym... Magdalena Jolanta - opinia (1) Nauczycielka wybrana pod nasz grafik co nie było łatwe, pomijam ze świetna i... Jolanta Katarzyna - opinia (1) Świetna szkoła, która dba o ucznia. Córka szczęśliwa, uśmiechnięta. Mimo, że... Katarzyna Piotr - opinia (2) Moim instruktorem była Pani Asia i bardzo się cieszę, że to właśnie do niej... Piotr Marek - opinia (1) Przedszkole Nutka w Pogórzu to absolutnie cudowne miejsce dla dzieci! Jestem... Marek Marzena - opinia (1) Mój syn uczęszcza do Nutki już drugi rok i jesteśmy bardzo zadowoleni. Chodzi... Marzena