Kasia P. - opinia (1) Z całego serca polecam Przedszkole Misia Wojtka. Panie bardzo ciepłe i... Kasia P. Babcia Barbara - opinia (1) Dziękuję, że mogę zaopiniować żłobek Agugu. Jestem babcią Wnusia, który od... Babcia Barbara Alicja Urbańska - opinia (1) Wszystkim rodzicom życzę, aby trafili na tak wspaniałe, ciepłe, wspierające... Alicja Urbańska
Roksana - opinia (1) Polecam Australia Study z całego serca. Skorzystałam drugi rok z rzędu i... Roksana Daria - opinia (1) Bardzo mila atmosfera i jakość nauczania :) Daria Izabela - opinia (1) Bardzo fajna szkółka. Egzamin zdany za pierwszym. Miła atmosfera. Polecam! Izabela Monika - opinia (1) jestem niezbyt zadowolona z tego miejsca, dlatego skorzystałam z możliwości... Monika Kinga - opinia (1) Bardzo polecam jazdy u Pana Rafała, egzamin zdany bezbłędnie:))) Kinga Mama ucznia - opinia (1) Jako mama młodego człowieka uczęszczającego do liceum nie polecam placówki.... Mama ucznia Adrian - opinia (1) Bardzo polecam tą szkółkę, egzamin zdany za pierwszym razem, dziękuje również... Adrian Filip - opinia (2) Profesjonalna szkoła jazdy z genialnymi instruktorami! Serdecznie polecam!... Filip Dorota - opinia (1) Bardzo dziękuję za profesjonalne przygotowanie do egzaminu zdany za pierwszym... Dorota Natalia - opinia (1) Przedszkole Misia Wojtka było najlepszym wyborem - jest to przede wszystkim... Natalia Edyta S. - opinia (1) To była szybka myśl aby zapisać się na kurs prawa jazdy kat. A i jak się... Edyta S. Natalia M - opinia (2) Serdecznie polecam szkółkę Rondobis Gdynia, obsługa bardzo pomocna i miła dla... Natalia M Honoratka - opinia (1) Profesjonalna kadra. Dzieci się tam czują jak w drugim domu. Zawsze wychodzą... Honoratka Bogdan - opinia (1) Bardzo polecam szkołę OSK Delta i instruktora Pana Rafała! Dzięki... Bogdan Michał - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ze szkoły, nauka przynosi wymierne efekty, a do tego... Michał Marta - opinia (1) Polecam dzieciaki bardzo zadowolone !!! Nauczanie na najlepszym poziomie... Marta Aneta - opinia (1) Najlepsza szkoła językowa do jakiej trafiliśmy. Polecam całym sercem. Aneta