Jakub Z - opinia (2) Sam ośrodek SUPER, dobry kontakt, wszystko da się uzgodnić z niczym nie ma... Jakub Z Marlena M. - opinia (1) Świetni lektorzy i atmosfera Marlena M. Maks - opinia (1) Bardzo polecam, pan Jacek instruktor bardzo kompetentny i sympatyczny, całe... Maks
Oliwia - opinia (1) Polecam jazdy z panem Jackiem , bardzo dobrze przygotował mnie to egzaminu ,... Oliwia Oliwia - opinia (1) Polecam jazdy z panem Jackiem , bardzo dobrze przygotował mnie to egzaminu ,... Oliwia Sylwia - opinia (1) Nauka jazdy w tej szkole to było moje drugie podejście do prawa jazdy. Muszę... Sylwia Dolo - opinia (1) todo perfecto ;) Polecam wszystkim, którzy chcą zacząć albo kontynuować swoją... Dolo Sylwia - opinia (1) Super szkoła! Polecam! Sylwia Maja B - opinia (1) Bardzo polecam naukę jazdy Zbyszek. Super instruktor, przesympatyczny ,... Maja B Ewa - opinia (1) Dostałam się ma kierunek higienistka stomatologiczna. Kierunek jest bezpłatny... Ewa mama ucznia - opinia (1) Wspaniała szkoła! Kształtuje charaktery, przekazuje fajne wartości -... mama ucznia Darek - opinia (1) Polecam, egzamin kat A zdany za pierwszym razem. Dogodne terminy szkolenia i... Darek Zofia - opinia (1) Świetna szkoła! Profesjonalnie podejscie i różnorodność aktywności w celu... Zofia Ola Stanek - opinia (1) Kilka razy miałam przyjemność i radość uczyć się w szkole językowej La... Ola Stanek Asia - opinia (1) Super szkółka! Zarówno egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdane za 1 razem.... Asia Tymon - opinia (1) Cóż więcej dodać, zdałem prawko za pierwszym razem dzięki Zbyszkowi Tymon Szymon - opinia (1) egzamin po nauce z Panem Zbyszkiem zdany za pierwszym razem. Instruktor godny... Szymon Aga - opinia (1) Bardzo jestem zadowolona ️ Aga Krysia - opinia (1) Wspaniali nauczyciele, cierpliwi, pełni empatii, polecam w 100% Krysia C - opinia (1) Doświadczona kadra i życzliwość w jednym :) świetna atmosfera C