Bartosz Murawski - opinia (1) Bardzo mocno polecam!! Super atmosfera i instruktorzy. Dzięki nim zdałem... Bartosz Murawski M. Paździor - opinia (1) Podchodząc do prawa jazdy po dosyć długiej przerwie (2 lata), specjalnie nie... M. Paździor Mariusz Butkiewicz - opinia (1) Miałem wielką przyjemność pobierać lekcje kat.A u Pana Rafała Skorupa.... Mariusz Butkiewicz
Iwona - opinia (1) Obelix polecam z całego serca cała ekipa ....instruktorzy na medal jestem... Iwona Weronika - opinia (1) Zdecydowałam się na kierunek "terapeuta zajęciowy" i jestem bardzo... Weronika Kamila - opinia (1) Miałam okazję brać udział w edukacji zdrowotnej i promocji zdrowia w szkole.... Kamila Super Motocyklistka - opinia (1) Panie Janie, z całego serca dziękuję za wspaniałą atmosferę na egzaminie.... Super Motocyklistka Sandra - opinia (1) Pierwszy kurs w tej szkole zaczęłam w 2018, z tego co pamiętam teoria poszła... Sandra Małgorzata - opinia (1) Szkoła niestety nie dla dzieci zdolnych. Odradzam posłania do niej dziecka z... Małgorzata Laura - opinia (1) Ukończyłam dwuletnią naukę na kierunku technik administracji. Ten czas był... Laura Małgorzata Szurpicka - opinia (1) Bardzo polecam! Jeśli chodzi o teorię wszystko jasno i zrozumiale wyjaśnione.... Małgorzata Szurpicka S - opinia (1) Profesjonalnie i skutecznie! Kompetentni i doświadczeni instruktorzy. S Aneta - opinia (1) Serdecznie polecam osk kate. Instruktorka Magda jest rewelacyjna- co... Aneta Aleksandra - opinia (2) Jestem pod wrażeniem jakości przeprowadzonych lekcji i ich efektów . Nigdy... Aleksandra Miki - opinia (1) Git szkoła. Na filologi hiszpańskiej podobno najładniejsze dziewczyny :) Miki Tymon - opinia (1) zdane za 1, dzięki super instruktorce pani Kasi :) Tymon Tomek - opinia (1) Bardzo dziękuję Panu Piotrowi, instruktorowi jazdy kat A z placu manewrowego... Tomek Julia - opinia (1) Polecam serdecznie Pana Łukasza. Zadowolona z usług , bardzo skutecznie-... Julia Ewa Przytuła - opinia (2) Pan Roman bardzo ciekawie przekazywał wiedzę na wykładach, a Pan Damian z... Ewa Przytuła Katatarzyna - opinia (1) Obelix Bardzo się cieszę,że wybralam właśnie tą szkołę jazdy.Szczerze... Katatarzyna