Patrycja - opinia (1) Bardzo polecam zrobić kurs na prawko w OSK Morena. U mnie nauka przebiegła... Patrycja Zofia Szl. - opinia (1) Bardzo polecam szkółkę GDprawko. Szybkie odpowiadanie na wiadomości i bardzo... Zofia Szl. Julia Sz - opinia (1) Nauka w Delcie to sama przyjemność, przydatne informacje i cenne wskazówki.... Julia Sz
Dominik - opinia (1) Bardzo dobra szkółka! Serdecznie polecam Pana Janusza Literskiego , świetnie... Dominik Rodzice Olka - opinia (1) Świetne Przedszkole! Syn właśnie zakończył ponad 2 letni pobyt w przedszkolu.... Rodzice Olka Monika Żulkiewicz - opinia (1) odradzam!! Dzieci bywają niedopilnowane i sprawiają kłopoty a wtedy dyrekcja... Monika Żulkiewicz Zosia - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam Akademie Prawa Jazdy, miła, spokojna atmosfera,... Zosia Maciek - opinia (1) Fantastyczne miejsce do którego mój syn chodził z dużą chęcią. Bardzo... Maciek Wiktoria - opinia (1) Polecam serdecznie szkółkę, szczególnie instruktora Mateusza. Nauka poszła... Wiktoria zadowolona mama - opinia (1) Moje dziecko uczęszcza do przedszkola już drugi rok i muszę przyznać, że od... zadowolona mama Marta - opinia (1) swietnie zorganizowane polkolonie, dzieciaki spedzaja duzo czasu na swiezym... Marta Marcin - opinia (2) Z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę na pochwałę zasługuje... Marcin Rodzic - opinia (1) Szkola przyjazna uczniom. Młodzi ludzie są tam traktowani poważnie. Rodzic Piotr K. - opinia (1) Polecam wszystkim Turbo Jazda Team! Fajna atmosfera, elastyczność w... Piotr K. Andrzej K. - opinia (1) Super szkoła, zdałem za pierwszym razem. Miła obsługa, dobry harmonogram... Andrzej K. Adam - opinia (2) Super szkoła! Bardzo dobrze prowadzone zajęcia teoretyczne z nutką humoru są... Adam Piotr - opinia (2) Super przeszkolenie i przygotowanie do egzaminu. Pan Szymon godny polecenia w... Piotr Filip - opinia (2) Jesteś świeżo upieczonym kursantem Pana Szymona. Chyba nie mogłem sobie... Filip Karolina K. - opinia (1) Instruktor Pan Rafał to człowiek który nie uczy Cię tylko jeździć, ale... Karolina K. Olga - opinia (1) Zdałam u pana Jana Hallmana. Było to moje trzecie podejście do egzaminu... Olga