Marcin - opinia (1) Profesjonalne przygotowanie do egzaminu, bezstresowe zajęcia i miła atmosfera Marcin Anna - opinia (1) Szkoła ma indywidualne podejście do każdego dziecka, pozwala rozwijać jego... Anna Lidia - opinia (1) Polecam wszystkim Elka School. Wykupiłam tam tylko dodatkowe godziny, ale... Lidia
Katja - opinia (1) Gorąco polecam instruktora Macieja Głouszka! Zaangażowany, cierpliwy, uczy... Katja Yurii Vasyliev - opinia (1) Polecam! Gratulacje! Polecam! Gratulacje! Polecam! Gratulacje! Yurii Vasyliev Paula - opinia (1) Szkoła profesjonalna. Zajęcia prowadzone w przyjaznej atmosferze na... Paula M. - opinia (1) Jeśli chodzi o obsługę w zakresie egzaminów- zawsze wszystko sprawnie :)... M. Magdalena Trendel - opinia (1) Moje drugie podejście do egzaminu praktycznego odbyło się wczoraj trafiłam na... Magdalena Trendel Klara - opinia (1) Bardzo ciekawe webinaria i szkolenia zarówno pod względem metodycznym, jak i... Klara Jagoda - opinia (2) Polecam. Szkoła jazdy z doświadczeniem trzymająca wysoki poziom. Zdałam za... Jagoda Ola - opinia (1) Poleca, Panie super, zajęcia fajne, córka chodzi chętnie Ola Paulina - opinia (1) Ukończyłam egzamin w Osk Mini. Moim instruktorem był Pan Radek którego... Paulina Amadeusz - opinia (2) Wszystkie 6 gwiazdek z całą pewnością adekwatne do pracy jaką wykonują... Amadeusz Oleksandr - opinia (1) Gorąco polecam APJ i Pana instruktora Włodzimierza Maćko. Szkolenie odbyło... Oleksandr Aga - opinia (1) Bardzo, ale to bardzo polecam! Ogromne podziękowania dla Pana Piotra Kowerdej... Aga Mama - opinia (1) Bardzo polecam. Moje dwie córki skończyły tę szkołę. W SP89 panują przyjazne... Mama Nikoleta - opinia (1) 5 gwiazdek to za mało. Wcześniej uczyłam się w innych szkółkach i dopiero po... Nikoleta Stefan - opinia (1) Przygotowanie do kursy oraz przeprowadzenie nauki jazdy przez najlepszego... Stefan Wiktoria Różańska - opinia (1) Z całego serca polecam! Profesjonalne podejście, dobre poczucie humoru. Duża... Wiktoria Różańska Krystian - opinia (1) Egzamin zdany za pierwszym razem. Gorąco polecam tę szkołe. Pan Tomek... Krystian