Krystian - opinia (1) Egzamin zdany za pierwszym razem. Gorąco polecam tę szkołe. Pan Tomek... Krystian Sabina - opinia (1) Szkoła dobra polecam jeździłam z panem Jackiem Chrabączewskim dobrze uczy Sabina Dominika - opinia (1) Najlepszy żłobek w okolicy! Bardzo kameralny i nowy. Ciocie codziennie witają... Dominika
Waldek - opinia (1) Z czystym sumieniem , tuż po świeżo zdanym Egzaminem polecam gd prawko... A... Waldek Maciej K - opinia (1) Świetne przygotowanie do egzaminu :) Maciej K Michał - opinia (2) Absolutna rewelacja! Egzamin zdany za pierwszym podejściem, bezbłędnie.... Michał Karolina - opinia (1) Bardzo nie miła i przemądrzała instruktor. Traktuje ludzi przedmiotowo. Karolina Marta - opinia (1) Polecam lekcje języka francuskiego z Anią Najbar! Wraz z mężem zaczęliśmy od... Marta Mikołaj - opinia (1) Bardzo polecam tą szkołę jazdy. Po nieprzyjemnych przejściach w innej szkole... Mikołaj E. N. - opinia (1) To moim zdaniem najlepsza szkoła w Trójmieście. Mam z nią kontakt od 22 lat (... E. N. Joanna - opinia (1) Bardzo polecam OSK Delta. Egzamin zdany przy pierwszym podejściu. Miałam... Joanna Sylwia - opinia (1) Paweł Krupa, najlepszy instruktor! Polecam z całego serduszka. Egzamin zdany... Sylwia wkurzona matka - opinia (1) Nawet nie potrafią dotrzymać terminu ogłoszenia listy kandydatów, które... wkurzona matka Mateusz - opinia (1) Bardzo polecam! Zdałem za pierwszym razem. Super szkółka, super instruktorzy.... Mateusz Alicja - opinia (1) Po 10 latach niejeżdżenie autem odświeżałam wiedzę pod okiem Pana Grzegorza.... Alicja Joanna Kreft - opinia (1) Szczerze mogę polecić naukę języka angielskiego w Szkole Językowej Explora,... Joanna Kreft Katarzyna - opinia (1) Polecam, nauczyciele świetnie przygotowują do egzaminów ósmoklasisty Katarzyna Klaudia - opinia (1) Polecam z całego serca trafić na Pana J.Hallmanna. Bardzo stresowałam się... Klaudia Martyna - opinia (1) Super szkoła jazdy!!! Egzamin zdany za pierwszym razem dzięki Pani Magdzie... Martyna Oficer Wojska Polskiego - opinia (1) dramat. naciągacze żerujący na braku doświadczenia zawodowego młodych ludzi... Oficer Wojska Polskiego