Gabrysia - opinia (1) Z oferty Szkoły Językowej Explora korzystam od wielu lat, ceniąc sobie... Gabrysia Kasia Dampc - opinia (1) Świetna szkoła językowa. Profesjonalnie, z indywidualnym podejściem i w miłej... Kasia Dampc Mirek - opinia (1) Najlepsza wyższa uczelnia z prywatnych uczelni w Trójmieście Skonczyłem już... Mirek
Patryk - opinia (1) Najlepsza szkola, zdane za pierwszym razem dzieki panu Zbyszkowi!!! Patryk Olena - opinia (1) Egzamin zdany za pierwszym razem. Instruktorka OLA najlepsza bardzo polecam.... Olena Zadowolona - opinia (1) Córka uczęszczała na zajęcia przygotowujące do egzaminu ósmoklasisty. Egzamin... Zadowolona OlaM - opinia (1) Szczerze polecam . W szkole są zajęcia dla dzieci, przygotowujące do... OlaM Iza - opinia (1) Mega, polecam ich! Kompendium wiedzy, na luzie, można pogadać. Iza Przemek - opinia (1) Serdecznie polecam instruktora Rafała. Jest on najlepszym instruktorem... Przemek Ivan - opinia (1) świetna szkoła, gorąco polecam!!! Ivan Kacper - opinia (1) Bardzo dobra szkółka! Serdecznie polecam Pana Janusza Literskiego, cierpliwy... Kacper Amelia - opinia (1) Pan Marian bardzo kompetentny,sumienny i cierpliwy. Dobrze przygotowuje do... Amelia Absolwentka - opinia (1) Właśnie skończyłam kierunek opiekunka dziecięca . Rewelacyjna kadra... Absolwentka JANEK - opinia (1) bardzo serdecznie polecam instruktora łukasza oleksiaka najlepszy z... JANEK Tom - opinia (1) Studiowałem na WSB jak była przy ul.Zabi Kruk. I chciałbym śmiało polecić. Tom Kamila - opinia (1) Serdecznie polecam szkole językową Explora. Profesjonalni wykładowcy,... Kamila Dominika - opinia (1) Bardzo polecam Akademię prawa jazdy. Indywidualne podejście do kursanta,... Dominika Katarzyna - opinia (1) Jestem rodzicem absolwenta tej szkoły klasy mat-geo. Chciałabym serdecznie... Katarzyna Violetta Strzelecka - opinia (1) Bardzo dobra uczelnia. Wysoki poziom nauczania, wykładowcy wymagający, ale... Violetta Strzelecka Magdalena - opinia (1) Bardzo polecam Szkołę Explora, profesjonalne podejście do uczniów, miła... Magdalena