Olga - opinia (2) Byłam na kursie w innej szkółce, ale nie czułam się po nim przygotowana ani... Olga Dominika - opinia (1) Serdecznie polecam! Matura zdana z bardzo dobrymi wynikami. Zarówno zajęcia z... Dominika Kamil - opinia (1) Maturka z pplskiego zaliczona elegancko Dzięki Indeks za pomoc! Kamil
Genia Genia - opinia (1) Mała szkoła, kameralna atmosfera, wszystko można załatwić. Polecam. Genia Genia Jacek K. - opinia (1) Polecam Tomka i Marka dobry przekaz wiedzy i przygotowanie do egzaminu Jacek K. Adam P - opinia (1) Tragedia? Mało powiedziane. Od wielu lat w tej szkole szerzy się patologia i... Adam P Tomasz - opinia (1) Bardzo polecam pana Marka jako instruktora. Tomasz Patrycja - opinia (1) Bardzo dobrze przygotowani wykładowcy, świetnie przeprowadzanie zajęcia. Patrycja Monika - opinia (1) Polecam, nauczyciel z pasją,niesamowite podejście do dzieci Monika Leon - opinia (1) Bardzo dobrze prowadzone wykłady oraz zajęcia praktyczne. Egzaminy zdane za 1... Leon Beata z Karwin - opinia (1) Z Nord Ambulanse odbyłam 20 kolejnych podróży towarzysząc mojemu Tacie w... Beata z Karwin Katarzyna - opinia (1) Syn chodził chętnie na zajęcia tylko do Pana Marcina ! 100 % na egzaminie z... Katarzyna Ania - opinia (1) Zajęcia prowadzone profesjonalnie zarówno stacjonarnie jak i zdalnie. Program... Ania Rodzic - opinia (1) Z perspektywy czasu, bo moja córka wreszcie skończyła tę szkołę. Nie... Rodzic Mirosława - opinia (1) Szczerze polecam ! Jest to najlepsza szkoła nauki jazdy. Doskonale... Mirosława Jacek - opinia (1) Polecamy to miejsce rodzicom, którzy chcą być spokojni o swoje pociechy.... Jacek Sylwia M - opinia (1) Serdecznie polecam OSK Alfa, oba egzaminy zdane za pierwszym razem! Wiedza... Sylwia M Joanna - opinia (1) Polecam kurs ośmioklasisty..bardzo dobrze zebrany i powtorzony materiał.... Joanna Adrian - opinia (1) Bardzo polecam instruktora pana Ireneusz Bojarczuk jest naprawdę świetnym i... Adrian Paweł - opinia (1) Polecam z całego serca idealne przygotowanie do egzaminu, jazda z każdym... Paweł