Paweł - opinia (1) Polecam z całego serca idealne przygotowanie do egzaminu, jazda z każdym... Paweł Marlena - opinia (1) Serdecznie polecam Akademię, a w szczególności instruktora Pana Jacka... Marlena Sławomir - opinia (1) Bardzo dobry ośrodek auto lider polecam dobrze instruktorzy wszystko na... Sławomir
Agata - opinia (1) Opieka na najwyższym poziomie. Ogromnym plusem placówki są świetne opiekunki... Agata Piotr - opinia (1) Miejsce, które naprawdę dba o dzieci. Ciocia Ewa, Ciocia Sandra i Ciocia... Piotr Julian - opinia (1) Bardzo polecam p. Krzysztofa Grądalskiego. Po powtórzeniu sobie przed... Julian Wika - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wybranego przeze mnie miejsca do opieki nad... Wika Iza - opinia (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy w Gdańsku! Zdałam egzamin praktyczny za... Iza Mateusz Witkowiak - opinia (1) Polecam instruktora Jacka z oddziału w Rumi, świetny instruktor z wiedzą i... Mateusz Witkowiak Igor K. - opinia (1) Polecam serdecznie, w porównaniu z innym OSK z którym miałem styczność, Delta... Igor K. Mat - opinia (1) Profesjonalna kadra, bardzo dobre wyposażenie Mat Łukasz - opinia (1) Z przyjemnością chciałbym zarekomendować Szkołę Językową Explora Marcina... Łukasz Justyna - opinia (1) Egzamin zdany! Bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Super atutem jest możliwość... Justyna Paweł - opinia (1) A dzień dobry . Kursantom, którzy ukończyli kurs poza Akademią Prawa Jazdy i... Paweł Łukasz - opinia (1) Bardzo polecam zielony listek pełen profesjonalizm przygotują cię na egzamin... Łukasz Karolina - opinia (1) Pan Marek jeden z najlepszych i najmilszych osób ! Dzięki Panu Markowi udało... Karolina Adam - opinia (1) Bardzo polecam, szczególnie Pana Łukasza, wierzy w ludzi bardziej niż oni... Adam Marianna - opinia (1) Polecam szkołę z wyjątkową atmosferą i ciekawą ofertą zajęciową. Marianna Bogusia - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam wszystkim szukającym najlepszej szkoły, PESS w Rumi :) Bogusia Karolina - opinia (1) jak najbardziej polecam szkołę cosinius Karolina