Tyberiusz - opinia (2) Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku - zdane za pierwszym razem ;) Tyberiusz Joanna Roman - opinia (2) Bardzo miło wspominam. Zostałam idealnie przygotowana do egzaminu. Oba... Joanna Roman Marcin - opinia (1) Bardzo ciekawe i praktyczne studia. Atrakcyjna alternatywa w stosunku do... Marcin
Monika - opinia (1) Najlepiej. Ciocię kochane, indywidualne podejście do dzieci. Kuchnia smaczna... Monika Dominika - opinia (1) Żłobek Godny polecenia ! Panie opiekujące się dziećmi przesympatyczne z... Dominika Rafałek - opinia (1) Rewelacyjne miejsce! W Grzechotce od pierwszych dni czułem się jak w domu.... Rafałek Ewa - opinia (1) Szkoła przyjazna studentom. Wysoki poziom nauczania. Ewa Mama - opinia (1) Matura zdana matma rozszerzona 78, fizyka rozszerzona 60, angielski... Mama Michał Z. - opinia (1) Bardzo pomógł kurs przygotowujący do matury z matematyki. Chetnie polecam dla... Michał Z. Przemek - opinia (1) Syn uczestniczył w kursie przygotowującym do egzaminu ósmoklasisty, prawie 6... Przemek mama absolwenta - opinia (1) W tym roku moje dziecko zakończyło edukację w IX LO. Generalnie jest bardzo... mama absolwenta Ja - opinia (1) Najlepszy Pan Rafal wszystko super tłumaczy Ja Svitlana - opinia (1) Polecam. Dobra organizacja procesu edukacyjnego .Nauczyciele z pasją.... Svitlana Olha Hrankina - opinia (1) Najlepsza policealna szkoła w Gdańsku! Polecam! Olha Hrankina Marcin W. - opinia (1) Córka i syn od kilku lat uczęszczali na zajęcia u Pana Marcina. Syn z języka... Marcin W. Roik Dmytro - opinia (1) Szkoła jest super. Nauczycieli najlepszi, wszystko na wysokim poziomie.... Roik Dmytro Iryna Zalevska - opinia (1) Dzień dobry! Polecam wszystkim dużo wiedzy, miła atmosfera i najlepsi... Iryna Zalevska Bartek - opinia (1) Można robić prawko trzy lata? Można. A można nimo to zdać? No kurde dziękuję ️ Bartek Viktor - opinia (1) Uważni nauczyciele, przystępne ceny. Polecam! Viktor Uladzislau - opinia (1) Polecam. I bardzo dziękuję zespołu szkóły Niedaleko) Uladzislau